Drop je telefoon in een fotoboek

fotoboeken

Selfies, duckfaces, panorama's, snapchat kiekjes... Heb je ook je smartphone vol staan met foto's van dat toffe festival? Een paar foto's heb je natuurlijk al online gezet op Facebook, maar wat doe je met de rest van die gave foto's? Inplakken? Nee joh, wat een werk! Maak er gewoon een mooi fotoboek van! Hoe? Je leest 't in dit blog!

Lees verder

10-06-2016
 

Alles voor een tof festival!

festivals

Yeah, de zomer komt eraan! Dat betekent natuurlijk maar één ding: festivals! Lekker samen met je vrienden genieten van de zon, muziek en een lekker koud biertje. Terwijl vanaf het podium je favoriete muziek gespeeld wordt, ga jij helemaal uit je dak. Je kunt er eigenlijk niet omheen: wat een kunstwerken zijn de mainstages vaak! Vaak is het podium helemaal omgeven met toffe kunstwerken. Meestal worden hier spandoeken voor gebruikt. Maar ook buiten het podium zie je overal drukwerk. Weten wat? Je leest 't in dit blog!

Lees verder

03-06-2016
 

Doe gek met massief karton!

massief karton

Massief karton oud papier? Nee joh, daar kun je hele leuke dingen mee doen! Karton kun je namelijk bedrukken en daarom van de meest gave prints voorzien. Het toffe is ook dat karton heel stevig is en je het in allerlei vormen kunt uitsnijden. Dus als jij je eigen cut out wilt, waarom niet? :) Speciaal voor jou zijn we op zoek gegaan naar de meest toffe cut outs. Je vindt ze in dit blog! 

Lees verder

25-05-2016
 

Creatief met stickers!

stickers

Goed verhaal, hier heb je een sticker! Dat heb jij vast al eens gehoord van een goede vriend via WhatsApp of gezien op je tijdlijn na het posten van een - volgens jou - leuke grap. Vroeger kreeg je meteen een glimlach op je gezicht, want wie wilde nu niet een sticker :) Wist je dat je tegenwoordig hele gave dingen kunt doen met stickers? Weten wat? Lees het in ons blog!

Lees verder

19-05-2016