Weg met die chaos!

tabbladen

Ben jij lekker chaotisch en soms dus totaal het overzicht kwijt? Dan kun jij vast wel een partijtje tabbladen gebruiken! Natuurlijk scoor je die eenvoudig in de kantoorwinkel, maar het is nog leuker als je ze zelf ontwerpt. Inspiratie nodig? Lees dit blog!

Lees verder

22-07-2016
 

Geef jezelf weg!

visitekaartjes

Het is klein, maar oh zo handig: een visitekaartje. Ideaal om je gegevens uit te wisselen of achter te laten bij bijvoorbeeld een expositie of beurs. Ben je erg creatief en wil je dit ook laten zien met je kaartje? Dat kan natuurlijk! In dit blog vind je tips hoe jij creatief voor de dag kunt komen. Check 't snel!

Lees verder

15-07-2016
 

Terug naar de schoolbank

do en donts

Het is hoog tijd om je geheugen op te frissen! Bleed, logo's aanleveren, marges contouren... Hoe zat het ook alweer? Klinkt jou dit onbekend in je oren? Ook dan is het leuk om dit blog te lezen. Check en leer ;-)

Lees verder

08-07-2016
 

Maak de wereld mooier!

huisstijl

Kleuren, lettertype, gevoel, gedrag... We hebben het natuurlijk over de stijl van het huis, een huisstijl. Als bedrijf kun je niet zonder, want het is de visuele identiteit van je onderneming. Een huisstijl bestaat uit drie elementen namelijk design, communicatie en gedrag. Checkt dit blog over alle drie de elementen!

Lees verder

01-07-2016