Kleed je aan met een banaan!

kleding

Kleding spreekt. Of je er nu wel of niet bewust van bent, je bent wat je draagt. Dus als jij een beetje creatieve kleding draagt, zien mensen jou ook als lekker hip. En dat kan tegenwoordig iedereen zijn. Want als jij je favo shirt niet in de winkel vindt, maak je hem toch gewoon zelf? Beetje inspiratie nodig voor je ontwerp? Je vindt 't in dit blog!

Lees verder

24-06-2016
 

Toffe posters voor die kale muur

posters

Posters zie je overal. In de etalages van winkels, tijdens het wachten op de bus, in de bioscoop, op tienerkamers... Ja, geef maar toe. Jouw muur hing ook vol met posters van je grote idool :) Om die verliefdheid van toen weer naar boven te halen, hebben we een aantal toffe exemplaren voor je opgezocht. Check 't meteen!

Lees verder

17-06-2016
 

Drop je telefoon in een fotoboek

fotoboeken

Selfies, duckfaces, panorama's, snapchat kiekjes... Heb je ook je smartphone vol staan met foto's van dat toffe festival? Een paar foto's heb je natuurlijk al online gezet op Facebook, maar wat doe je met de rest van die gave foto's? Inplakken? Nee joh, wat een werk! Maak er gewoon een mooi fotoboek van! Hoe? Je leest 't in dit blog!

Lees verder

10-06-2016
 

Alles voor een tof festival!

festivals

Yeah, de zomer komt eraan! Dat betekent natuurlijk maar één ding: festivals! Lekker samen met je vrienden genieten van de zon, muziek en een lekker koud biertje. Terwijl vanaf het podium je favoriete muziek gespeeld wordt, ga jij helemaal uit je dak. Je kunt er eigenlijk niet omheen: wat een kunstwerken zijn de mainstages vaak! Vaak is het podium helemaal omgeven met toffe kunstwerken. Meestal worden hier spandoeken voor gebruikt. Maar ook buiten het podium zie je overal drukwerk. Weten wat? Je leest 't in dit blog!

Lees verder

03-06-2016