Folders en flyers: wat is het verschil?

flyers

Ze worden nog wel eens door elkaar gehaald, de folders en de flyers. Toch zijn het twee verschillende producten. Wel met flink wat overeenkomsten natuurlijk, maar toch ook echt wel verschillen. In dit blog leggen wij de folders en flyers voor jou naast elkaar. Wat is het verschil en welke past het beste bij jou? Je weet er alles over na het lezen van dit blog!

Lees verder

09-12-2022
 

Papiersoorten voor jouw flyer

papiersoorten flyers

Een flyer drukken kan in veel verschillende soorten en maten. Bij Flyerzone kun je zelfs kiezen voor een eigen formaat. Maar dat is niet de enige keuze die je moet maken. Misschien wel de moeilijkste is om te kiezen uit één van de vele verschillende papiersoorten. Want wanneer maak je de juiste keuze? En welke papiersoort past het beste bij jou? Wij zetten de verschillende opties voor je op een rijtje, zodat jij beter een keuze kunt maken!

Lees verder

06-12-2022
 

Flyers maken met deze 5 tips

flyer maken

Dus jij wilt een flyer maken? Een goed idee! Maar waar begin je? Om het maximale uit je flyers te halen, geven wij je een aantal goede tips! Zo weet jij dat je de juiste keuze maakt voor de flyers en waar je op moet letten bij het ontwerp. Wij zetten alles overzichtelijk voor je op een rijtje in dit blog!

Lees verder

02-12-2022
 

Proost op je bierviltjes!

bierviltjes

Handig, zo’n bierviltje! Geen kringen op je tafel, snel even een nummer noteren als je smartphone weer eens leeg is of gewoon om spelletjes mee te doen. Maar een bierviltje kan zoveel meer zijn, zoals een mooie aanvulling op je marketingstrategie. Hoe je dat het beste aanpakt? Check dit blog!

Lees verder

08-02-2022