Kies een soort muts:

Kies een kleur:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een formaat bedrukking:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Muts bedrukken met logo of tekst

Goed voor de dag komen op je sportclub? Kleed jezelf en je teamgenoten warm aan met een muts met logo van jouw team of sportclub! Ook leuk als cadeautje voor een vriendengroep of als relatiegeschenk. Lekker warm voor de koude dagen!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Gepersonaliseerde muts borduren

Je hebt bij Flyerzone de keuze uit 2 verschillende modellen mutsen. Indien je op zoek bent naar gewoon een goede muts zonder poespas, dan kun je het beste voor onze klassieke muts gaan. De klassieke muts is gemaakt van 100% polyacryl. Dit model is te bestellen in 5 kleuren. Naast de klassieke muts vind je bij Flyerzone ook nog een muts met pompon. Deze hippe pomponmuts is gemaakt van 100% soft-touch polyacryl en beide mutsen zijn verkrijgbaar in 5 kleuren. Met zoveel keuze zit de perfecte muts er altijd voor je tussen!

Ontwerp aanleveren voor bedrukte muts

Jouw ontwerp wordt op de omslag van de muts geborduurd. Dit geldt voor beide modellen mutsen. Het formaat van het borduurvlak is 10 x 5 cm groot, dus genoeg ruimte voor een logo, quote of een naam!

Voor een muts borduren vragen wij om een vector bestand, opgebouwd uit Pantone C kleuren. Een drukbestand opgebouwd uit RGB of CMYK kleuren kan niet worden gebruikt om mutsen te voorzien van een bedrukking. Om een drukbestand te kunnen maken, is een grafisch programma nodig. Heb je geen toegang tot een grafisch programma? Neem dan contact met ons op! Onze ontwerp afdeling kijkt graag wat zij voor je kunnen betekenen.

Bestanden aanleveren voor muts met logo

Ga je zelf aan de slag met een ontwerp? Hieronder vind je nog een aantal tips. Zo wordt het opmaken van het ontwerp voor jouw mutsen nog makkelijker!

  • Zorg ervoor dat het bestand in een vectorformaat is om een optimale kwaliteit te waarborgen.
  • Het is mogelijk om maximaal 15 verschillende kleuren per motief te gebruiken.
  • Houd een minimale lijndikte van 5,5 pt (2 mm) aan om de details goed weer te geven.
  • Gebruik een minimale tekengrootte van 28 pt (10 mm) om ervoor te zorgen dat uw tekst duidelijk leesbaar is.
  • Gebruik een minimale uitsparing van 8,5 pt (3 mm)
  • Zet lettertypes om naar contouren om eventuele compatibiliteitsproblemen te voorkomen.
  • Ronde grafische elementen kunnen vanwege het weven niet exact worden omgezet.
  • Grafische effecten zoals schaduwen, transparanties en kleurverlopen kunnen niet geborduurd worden.

Beschikbare kleuren borduren

Het gekozen textiel borduren wij in maximaal 15 verschillende kleuren garen per ontwerp. De complete collectie polyneon garens No.40 van het merk Madeira hebben wij standaard op voorraad. Dat betekent dat er keuze is uit 413 verschillende uni-kleuren, waarvan 24 fluorescerende kleuren. Er is altijd een kleur die bij het ontwerp past! Wij zoeken een kleur die het dichtsbij de kleur in het ontwerp zit en stikken dan het ontwerp met onze borduurmachines op het gekozen textiel.

Wil je een specifieke kleur bij je ontwerp? Dan kan je de kleurcode doorgeven na het bestellen aan onze klantenservice.