Kies het soort schort:

Kies een kleur schort:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Schort bedrukken met foto of eigen ontwerp

Wil jij een schort bedrukken? Bij Flyerzone laat je snel, eenvoudig én goedkoop jouw eigen ontwerp op een professionele manier bedrukken. Gemaakt van 100% katoen en extra stevige stof. Hierdoor is het niet alleen geschikt voor bij jou thuis, maar je kunt het dragen op nog vele andere plekken! Denk bijvoorbeeld aan een professionele keuken, of op een festival of evenement. Elke gelegenheid is natuurlijk anders en daarom kun je bij flyerzone verschillende varianten en kleuren kiezen om hem zo persoonlijk mogelijk te maken.

Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een hartstikke leuk (relatie)geschenk. Bijvoorbeeld voor de echte keukenprins- prinses tijdens Vader- of Moederdag. Of als cadeau tijdens een vrijgezellenfeest, waar je allemaal hetzelfde schort aan wilt tijdens een workshop. Eén ding is zeker: met een bedrukt schort ga je gegarandeerd de show stelen.

Bij flyerzone worden alle shorten - net als alle andere kleding - digitaal geprint. Hierdoor geldt er geen minimale oplage en kun je je schort bedrukken al vanaf 1 stuk! Bekijk daarom ons assortiment en maak jezelf of iemand die je kent blij met een gepersonaliseerd schort.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Een schort bedrukken dat bij jou past!

Wij bieden voor het bedrukken van je schort twee varianten: een luxe, of een luxe met voorvak. Beide varianten worden door onze drukpersen full colour bedrukt binnen het bedrukbare gebied. Dit geeft je de mogelijkheid om mooie en uitgebreide ontwerpen te laten drukken. Ook zijn de bedrukte schorten gewoon wasbaar. In onze blog geven we verschillende tips hoe je het beste je bedrukte kleding kunt wassen zonder snelle kwaliteitsverlies.

Bedrukte schorten

Al onze katoenen schorten worden full colour bedrukt met water- en UV-bestendige inkten. Ook gebruiken we witte inkt. Je ontwerp kun je laten drukken op een bedrukbaar gebied van 20 x 16 cm (b x h). Hierdoor worden je schorten een echte eyecatcher en sterke reclamedragers. Wat mogen we voor jou op het schort bedrukken?

Bekijk aanvullende informatie

Luxe schort

Kleuren:
wit zwart navy dark grey naturel

Materiaal:
100% katoen

Gewicht:
240 g/m2

Luxe schort met voorvak

Kleuren:
zwart

Materiaal:
100% Fairtrade katoen

Gewicht:
200 g/m2

Luxe sloof met voorvak

Kleuren:
zwart navy dark grey

Materiaal:
65% polyester, 35% katoen

Gewicht:
240 g/m2

Schort borduren

Met een extra luxe uitstraling in de keuken of achter de BBQ staan? Met het borduren van een schort doe je dat! Eenvoudig en snel te bestellen bij Flyerzone. Met de keuze uit maar liefst 15 kleuren die onbeperkt gecombineerd kunnen worden, kun je je creativiteit de vrije loop laten. Meer weten over deze druktechniek en hoe je je bestand aanlevert? Download de infosheet »

Bestand aanleveren voor schort bedrukken

Een schort bedrukken kan alleen met een goed drukbestand. Jouw eigen ontwerp lever je eenvoudig aan via de aanlevertool, tijdens het plaatsen van je bestelling. Bij het bedrukken van kleding is het belangrijk dat het ontwerp vrijstaand is. Dit geldt zeker als het gaat om logo’s en/of teksten. Hiermee voorkom je dat er een vlak of achtergrond meegedrukt wordt. Met een vrijstaand ontwerp wordt enkel het logo of letters gedrukt.

Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand
    (NB: dit geldt niet voor foto's)

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Laat jij een foto op het schort bedrukken? Een foto is al een volledig vlak en deze hoef je dus niet losstaand aan te leveren. Wel is het belangrijk om te zorgen voor een CMYK-bestand waarmee jouw ontwerp het beste bedrukt kan worden.