Kies een type stempel:

Kies een formaat stempel:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope stempels bestellen

Deze zelfinktende stempels zijn ideaal voor gebruik op de zaak. Voorzie ze bijvoorbeeld van jouw bedrijfsgegevens of met jouw logo voor het afstempelen van stempelkaarten. Door het uitgebreide assortiment zit er altijd wel een stempel bij die voldoet aan jouw wensen. Op zoek naar andere handige items voor op de zaak? Zie ook onze USB-sticks.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Stempeltypes

Wij bieden 5 verschillende stempeltypes aan. Wij hebben onderscheid gemaakt in basic stempels, professionele stempels en datum stempels. De basic stempels zijn compact en compleet gemaakt van plastic materiaal. De professionele stempels zijn goed geschikt voor mensen die vaak stempelen. Deze stempels zijn net iets steviger dan de basic stempels door het gebruik van verschillende materialen. Onder deze types vallen verschillende formaten stempels die je eenvoudig van de door jou gewenste informatie kan laten voorzien. Aan elk stempelformaat is een maximaal aantal tekstregels verbonden. Wat het aantal tekstregels is, kun je vinden door achter het formaat op de 'i' te klikken.

Mogelijkheden

Flyerzone biedt je bij elke stempel keuze uit verschillende kleuren inkt. Zo is het mogelijk om bij iedere stempel te kiezen uit zwart, blauw, groen en rood inkt. De stempels kunnen voorzien worden van een tekst of een logo, maar ook van een tekst én een logo. Bij een van de datumstempels is het mogelijk om eigen tekst toe te voegen.

Bestand aanleveren

Voor een mooie, duidelijke stempelafdruk is het aan te raden om de volgende punten voor het opmaken van het bestand aan te houden. De minimale puntgrootte voor tekst met een schreefloos lettertype is 6 pt, voor lettertypes met schreven is dit 7 pt. Voor andere lijnen in het ontwerp raden wij aan om een puntgrootte van minimaal 1 aan te houden voor een mooie lijn. Het is ook mogelijk om een stempel te laten maken van een handtekening. Voor een optimaal resultaat hiervoor ontvangen wij graag een bestand op 1200 dpi. Zoals je van ons gewend bent, mag je het bestand als vector toevoegen aan je bestelling.

Daarom stempels van Flyerzone:

  • Diverse soorten en maten
  • Verschillende inktkleuren
  • Snelle levering
  • Gratis verzending

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.