Kies een type stempel:

Kies een formaat stempel:

Kies een kleur houder:

Kies een kussenkleur:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Stempel laten maken

Een veelgebruikt item op kantoren is nog altijd de stempel. Veel officiële documenten en brieven worden voorzien van een stempel om het officieel te maken. Zelfs in de tijd waarin veel digitaal wordt gedaan, blijft dit voor officiële documenten nog altijd één van de meeste gebruikte manieren. Maar ook voor minder officiële documenten is een stempel laten maken de ideale uitkomst. Wat dacht je bijvoorbeeld van het ondertekenen van een brief? Elke keer met een pen die handtekening onder een brief zetten, daar is de lol ook wel een keer vanaf. Een stempel bestellen met jouw handtekening maakt dat een stuk gemakkelijker!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Logo of adres stempel bestellen

Wil je jouw bedrijfslogo- of gegevens op de bedrijfsstempel? Ook dat kan. Eenvoudig met één beweging letterlijk jouw stempel ergens achterlaten. Heel veel makkelijker gaat het niet worden. En vergeet de stempelacties bij winkels niet. In combinatie met een spaarkaart zorg je op een leuk en laagdrempelige manier voor extra binding met jouw klanten.

Kantoorstempels met logo

Zoals je gewend bent bij Flyerzone, lever je ook voor de kantoorstempels je eigen ontwerp aan. Of het nu een tekst, een logo of een afbeelding is: het kan allemaal. Houd er wel rekening mee dat je de lijnen niet te dicht op elkaar zet in het ontwerp. Die lijnen kunnen bij het stempelen namelijk dichtlopen. Dat zou zonde zijn voor je ontwerp. Naast het ontwerp, kun op nog veel meer punten je stempel je eigen maken. Zo zijn er maar liefst 7 verschillende soorten en maten waar je uit kunt kiezen. Rond of vierkaant: ze worden allemaal geleverd inclusief het inktkussen. Zo kun je direct aan de slag met de kantoorstempels. En welke kleur inkt heeft jouw voorkeur? Je kunt kiezen uit rood, zwart of blauw.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.