Kies een formaat doos:

Kies hier het formaat van de gewenste doos.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Magneetdoos bedrukken met eigen logo

Van persoonlijke cadeau’s tot relatiegeschenken en productverpakkingen. Geef je verpakking nét dat beetje extra met de bedrukte magneetdozen van Flyerzone! De magneetdozen zijn gemaakt van 1200 grams karton en zijn afgewerkt met bruin kraftpapier voor een luxueuze uitstraling. De bedrukking wordt rechtstreeks op het bruine kraftpapier voorzien. De magneetdozen geven een extra luxe gevoel door de magnetische klepsluiting. Plano geleverd en eenvoudig in elkaar te vouwen. En zoals je van Flyerzone gewend bent, al te bestellen vanaf 1 stuks én inclusief eigen bedrukking.

Luxe geschenkdoos kopen

Trek geheid de aandacht met een gepersonaliseerde verpakking! Een magneetdoos bedrukt met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of persoonlijke boodschap om het compleet te maken. De magneetdozen zijn zeer geschikt als luxe productverpakking voor bijvoorbeeld webshops of als gift box. Omdat de magneetdozen plano geleverd worden, nemen deze weinig opslagruimte in beslag. De magneetdozen zijn gemakkelijk in elkaar te vouwen, door de vooraf aangebrachte plakranden. Verwijder eenmalig de backingen van de plakranden, vouw de magneetdoos in elkaar en de magneetdoos is klaar voor gebruik. Handig toch!

Magneetdoos bestellen

Laat eenvoudig een luxe magneetdoos bedrukken met je eigen ontwerp. Op zoek naar meer dan 1 stuks of verschillende ontwerpen? Geen probleem! Lever daarna je ontwerp eenvoudig aan via onze upload tool. Heb je nog geen ontwerp? Of beschik je niet over opmaakprogramma’s? Dan kun je uiteraard aan de slag met onze gratis online ontwerp tool. Deze vind je terug in ons bestelproces. Voeg achtergronden, teksten, afbeeldingen of eigen foto’s eenvoudig toe en maak je eigen kunstwerk!

Op zoek naar meer mogelijkheden voor verpakkingen? Neem dan eens een kijkje naar ons paginaoverzicht voor verpakkingen.

Modeloverzicht magneetdozen

De magneetdozen zijn beschikbaar in verschillende formaten en bedrukbare gebieden. Zie onderstaand overzicht voor meer informatie.

Formaat Bedrukbaar gebied Aanleveren

Model 1

magneetdoos bedrukken
B15 x H15 x D6 cm 13 x 13 cm Werktekening
Template

Model 2

magneetdoos kopen
B17 x H23 x D23,5 cm 15 x 21 cm Werktekening
Template

Model 3

bedrukte magneetdozen
B23,5 x H24 x D11,5 cm 20 x 22 cm Werktekening
Template

Model 4 - Wijnverpakking

luxe geschenkdoos
B11 x H34 x D10,5 cm 9 x 32 cm Werktekening
Template

Let op! Omdat er verschillende modellen beschikbaar zijn, heeft dit invloed op de positionering van de magnetische klepsluiting. Bekijk daarom de bijbehorende werktekening voor aanvullende informatie over de klepsluiting en de locatie hiervan.Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.