Kies een kleur ballon:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een kleur bedrukking:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Ballonnen bedrukken en bestellen

De rubberen ballonnen van Flyerzone zijn makkelijk en snel besteld en inclusief eigen bedrukking. Met de eigen bedrukking maak je elke feestelijke gelegenheid nog persoonlijker. Op verjaardagen kun je met de gepersonaliseerde ballonnen echt iemand in het zonnetje zetten. Of wat dacht je van je eigen ballonnen bedrukken voor een bruiloft? Daarmee maak je dit enorm belangrijke moment nog onvergetelijker. Ook kun je op een leuke manier promotie maken met bedrukte ballonnen. Een feestelijke opening van bijvoorbeeld een nieuwe winkel of filiaal, met de ballonnen met logo of tekst neem jij het feest overal mee naar toe.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Bedrukte ballon met tekst of logo

De bedrukte ballonnen met logo of tekst van Flyerzone zijn makkelijk naar wens besteld. Met een keuze uit 11 basiskleuren, of een combinatie hiervan, heb je ruime keuze en kun je gemakkelijk bijpassende ballonnen voor thema’s of huisstijlen bestellen. De bedrukking voorzien wij rechtstreeks op de ballonnen door middel van zeefdruk. Qua bedrukking bieden wij 4 verschillende PMS kleuren aan, waaruit je een keuze kunt maken. Het bedrukbaar gebied van de ballonnen is 12,5 x 12,5 cm. De ballonnen hebben een doorsnede van 30 centimeter en een inhoud van 15 liter.

Een bedrukte ballon met tekst of afbeelding is al verkrijgbaar vanaf een oplage van 50 stuks. Ideaal voor een klein feest of partijtje. Wil je het groter aanpakken? Dan kun je ballonnen bestellen tot een oplage van 10.000 stuks. Op zoek naar nóg meer ballonnen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen en zoeken wij de mogelijkheden graag voor je uit.

Aanleveren

Om de ballonnen goed te kunnen voorzien van een bedrukking, is het belangrijk om de volgende aanleverspecificaties aan te houden:

 • Lever een drukbestand aan als vectorbestand
 • Gebruik een minimale lijndikte van 1,5 pt.
 • Wit is geen Pantone-kleur. Lever wit daarom aan als steunkleur.
  • Noem de kleurlaag: WHITE
  • Geef de steunkleur een kleurwaarde van 100% procent.
  • Gebruik geen kleurrasters en/of halve kleurwaardes.
  • Gebruik voor wit geen grafische effecten (kleurverloop, slagschaduwen en/of transparanties etc.)


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.