Kies een product:

Goedkope balie displays bedrukken

Oprolbare, staande of gevouwen balie displays bestellen? Wij hebben deze displays in vele soorten en maten. Door onze volledig eigen productie zijn de balie displays altijd snel leverbaar. Bestel je hem vandaag in spoed? Dan kan hij de volgende dag al in huis zijn. Op zoek naar grotere systemen? Kijk dan ook bij onze rollup banners of presentatiewanden.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Balie display modellen

Rollup balie display

Rollup populair

De rollup balie display, is ons populairste model. Deze display is zeer compact door hem op te rollen in de bannercase. Het formaat is A4 of A3 en de banner is gemaakt van 180 grams mat coated papier. Display morgen nodig? Kies dan voor de spoed levering van 2 werkdagen.

Bestel rollup balie displays »

Staande baliedisplay

Staand

De staande balie displays maken we van foamboard (5 mm dik) of massief karton (2 mm dik). Ook deze displays hebben we op A4 en A3 formaat, tevens kunnen we de staande displays voorzien van extra afwerking als glans of mat laminaat.

Bestel staande balie displays »

Gevouwen balie display

Gevouwen

De gevouwen balie displays maken we van vele verschillende papiersoorten. Van 350 grams mat mc tot recycling of metallic, met of zonder afwerking, alles kan! De gevouwen displays zijn vanaf 50 stuks te bestellen.

Bestel gevouwen balie displays »


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.