Jouw eigen ontwerp op weerbestendige stickers

De outdoor stickers die je bij Flyerzone laat drukken, zijn weerbestendig en kunnen dus tegen een stootje. Naast het stevige materiaal, zijn ook de gebruikte inkten UV- en waterbestendig. Dit maakt het ideaal als sticker voor buiten en zo ben jij verzekerd van een mooie en heldere opdruk. Ook als je sticker voor langere tijd in weer en wind wordt gebruikt.

Eigen maat of eigen contour

Bij grote weerbestendige stickers kun je kiezen voor zowel ‘Eigen maat’ als ‘Eigen contour’. Hier kun je dus alle kanten mee op. Van grote vierkante stickers tot stickers in vrijwel iedere denkbare vorm: bij Flyerzone printen wij het allemaal. Wil je de kleine outdoor stickers drukken in een unieke vorm? Dan kan dat door het drukwerk te stansen.

Doordat wij de productie volledig in eigen huis hebben, profiteer jij naast de scherpe prijzen ook nog eens van een razendsnelle levering en de beste kwaliteit.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Kleine en grote outdoor stickers

Bij Flyerzone drukken wij twee soorten outdoor stickers: kleine t/m A3 en grote vanaf A3.

Rollup balie display

Kleine weerbestendige stickers

De kleine weerbestendige stickers kun je bestellen tot en met het A3-formaat. Kies voor één van de standaard maten of juist een eigen maat: het kan allemaal. Er zijn twee materialen waar je uit kunt kiezen: het witte outdoor sticker materiaal of het de transparante variant. Goed om te weten: bij een tranapsrantie outdoor sticker wordt alles wat wit is je ontwerp, transparant in het eindresultaat.

Bestel klein formaat outdoor stickers »

Staande baliedisplay

Grote stickers voor buiten

Op zoek naar grote(re) stickers voor buiten? De grote outdoor stickers bestel je vanaf het A3-formaat. Hierbij kun je kiezen uit basic (kortdurig gebruik), premium (langdurig gebruik), semi-transparant en de one way vision. Afhankelijk van de gekozen opties, kun hierbij ook nog kiezen voor een extra afwerking in de vorm van een glans of een mat laminaat. Zo blijft het drukwerk extra lang mooi.

Bestel groot formaat outdoor stickers »

Ontwerp maken voor de stickers voor buiten

Je eigen stickers voor buiten maken, dat kan heel eenvoudig bij Flyerzone. Het enige dat jij hoeft te doen is de gewenste specificaties te selecteren en een drukbestand te uploaden. Heb je al een kant-en-klaar drukbestand? Deze upload je gemakkelijk tijdens het bestelproces. Houd je bij het ontwerp wel de werktekening bij de hand? Hierop vind je alle marges en maten waar je rekening mee moet houden voor het mooiste eindresultaat.

Heb je nog geen drukklaar bestand? Dan kun je In onze gratis online ontwerptool aan de slag. Met het uploaden van foto’s, teksten, afbeeldingen en andere elementen maak je eenvoudig een drukbestand voor het drukken van jouw outdoor sticker. Snel, gemakkelijk en altijd de beste kwaliteit!