Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop tussenscherm bestellen

Nu steeds meer bedrijven weer open gaan, is het beperken van contact belangrijk om het risico op besmetting te verkleinen. tussenschermen gemaakt van re-board zijn hierbij een eenvoudige, maar zeer effectieve oplossing. Licht van gewicht, eenvoudig in gebruik en gemakkelijk in elkaar te zetten.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Tussenscherm bedrukken

Er zijn verschillende formaten te bestellen, waardoor voor er voor iedere toepassing wel een geschikte wand is. Het tussenscherm bestaat uit 3 onderdelen: 1 paneel en 2 staanders. Door de sleuven die alle onderdelen aangebracht worden, is de wand heel gemakkelijk in elkaar te zetten en dus ook direct te gebruiken.

Voordelige tussenwand

Je kiest uit een staand of een liggend scherm. De staande schermen hebben een standaard hoogte van 200 cm, met de keuze uit 4 verschillende breedtes. Voor de liggende schermen geldt dat de hoogte 50 cm is en ook hierbij heb je keuze uit 4 verschillende breedtes. Voor elke situatie is er dus wel een geschikt scherm te vinden dat helpt bij het inrichten van een veilige werkomgeving.

Bedrukte tussenschermen bestellen

Het tussenscherm wordt gemaakt van 16 mm dik re-board. Re-board is een stevig karton, met een honingraatkern. Hierdoor is het stevig, maar wel licht van gewicht. Ideaal als tijdelijk tussenscherm en eenvoudig te verplaatsen. Altijd full colour bedrukt op één van onze flatbed printers voor het allerbeste resultaat.

Re-board en vocht gaan niet heel goed samen. De panelen zijn dan ook niet geschikt om buiten of in vochtige ruimtes te gebruiken.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.