Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop naambordjes bedrukken

Een standaard formaat of een eigen (contour) formaat naambordjes bestellen? Wij zijn de specialist op gebied van plaatmaterialen bedrukken en afwerken. We hebben een complete afdeling met de nieuwste en beste machines voor het bedrukken, snijden en lamineren van plaatmaterialen. Altijd professioneel en snel geleverd. Naambordjes morgen al nodig? Kies een spoedlevering en we verzenden ze nog dezelfde dag.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Soorten naambordjes

Dibond

Dibond

Dibond is zeer goed geschikt voor buitengebruik. Dit materiaal is gemaakt van 2 lagen aluminium met daartussen een harde kern van polyethyleen. Dit maakt het een zeer stevig en zwaar plaatmateriaal.

Zie hier een overzicht van onze soorten dibond naambordjes.

Materiaal Gewicht
DibondWit 4317 g/m2
DibondAluminium 4623 g/m2

Luxe afwerkingen

Bij Flyerzone kunnen verschillende afwerkingen gekozen worden. Een luxe glans of matte afwerking? Alles kan! Deze afwerkingen geven de naambordjes een extra bescherming tegen krassen en andere beschadigingen. De onderstaande afwerkingen zijn mogelijk:

  • Premium glans laminaat
  • Premium mat laminaat

Plexiglas naambordjes

Plexiglas - ook wel acrylaat of perspex genoemd - hebben wij in verschillende uitvoeringen. Laat je je foto afdrukken op glas, dan heb je de keuze uit glashelder, half transparant of opaal plexiglas.

Glashelder

glashelder plexiglas printen

Half transparant

Helder frost plexiglas printen

Opaal

opaal plexiglas printen

Bedrukking

Wij printen naambordjes standaard met een 4/0 full colour bedrukking. Bij het glasheldere plexiglas kan je, naast de standaard 4/0 full colour bedrukking, ook kiezen voor witte bedrukking. Wil je een volledig witte achtergrond, kies dan voor 4/0 full colour + volledig witte tegendruk. Hierbij wordt een blockout folie aangebracht op het glas, waardoor het glas niet meer transparant is en de kleuren nog helderder worden. De achterkant van de folie, en dus ook van het plexiglas, is zwart.

Verschillende opties

Van boorgaten tot afstandhouders tot zuignappen, vele opties zijn makkelijk en snel mee te bestellen. Na het kiezen van een prijs en levertijd, is het mogelijk de extra optie te kiezen. Zie hier alle informatie over de opties.

boorgaten

Boorgatenpopulair

Het bord zelf aan de wand willen ophangen? Dit kunnen wij makkelijk maken door het bord te voorzien van 2 of 4 boorgaten met een diameter van 5 mm.

afstandhouders

Afstandhouders

Het bord op een luxe manier aan de muur bevestigen? Bestel dan onze zwarte, verchroomde of satijnen afstandhouders. Deze houders maken een tussenruimte van 15 of 19 mm tussen plaat en muur.

zuignappen

Zuignappen

Bord aan het raam bevestigen? Wij hebben transparante zuignappen met een doorsnede van 4 cm die hier speciaal voor gemaakt zijn.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.