Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies spandoek afwerking:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop steigerdoek bedrukken

Wij drukken steigerdoeken op speciaal 310 grams meshdoek. De full colour bedrukking wordt aangebracht op het materiaal door onze Durst printers. De combinatie van het meshdoek met de UV- en waterbestendige inkten maakt dat de steigerdoeken in veel weersomstandigheden gebruikt kunnen worden.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Meshdoek

Mesh

Ons 310 grams meshdoek is voorzien van kleine gaatjes, waardoor de wind er goed doorheen kan waaien. Dit maakt het meshdoek ideaal voor gebruik aan steigers. Ondanks dat dit doek wind goed doorlaat, is het niet geschikt om te gebruiken bij stormkracht.

Steigerdoeken afwerken

Van het lassen van steigerdoeken, tot het voorzien van ogen. We zullen de spandoeken naar jouw wens nabewerken. Hieronder vind je meer informatie over de mogelijke opties.

lassen

Lassen

De maximale breedte die onze Durst printer kan printen is 235 cm. Wanneer je een breder doek besteld zullen wij het in meerdere delen printen en zullen wij het vervolgens door verhitting aan elkaar lassen.

omzomen met ogen

Omzomen en met ogen in de hoeken

Wanneer je kiest voor de optie 'omzomen en met ogen in de hoeken' zullen alle zijkanten van het steigerdoek omgezoomd worden. In elke hoek zal een transparante ring geplaatst worden die gemaakt is van kunststof. De buitendiameter van de ringen is 25 mm en de binnendiameter 12 mm. Het voordeel van kunststof ringen is dat ze steviger zijn dan ringen van metaal en ze roesten niet.

omzomen met ogen

Omzomen en met ogen om de 20, 30, 40 of 50 cm

Bij deze optie zullen ook alle zijkanten van het doek omgezoomd worden en voorzien van transparante ogen van kunststof. De afstand tussen de ogen is afhankelijk van de keuze die je tijdens het bestelproces maakt. Dit kan om de 20, 30, 40 of 50 cm.

spanhaken

Spanhaken en tie wraps

Wij begrijpen dat wanneer je de bestelde steigerdoeken hebt ontvangen ze ook graag zo snel mogelijk wilt ophangen om jouw reclame zichtbaar te maken. Daarom kan er tijdens het bestelproces gekozen worden voor het meebestellen van spanners of tie wraps. Hiermee kun je het doek eenvoudig aan de steiger bevestigen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.