Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Staand of dwars:

Kies hier of u de pagina's staand of liggend wilt hebben.

Kies een binnenwerk motief:

Kies een binnenwerk bedrukking:

Kies hier hoe u het binnenwerk wilt laten bedrukken.

Kies een binnenwerk materiaal:

Kies hier het materiaal welke we moeten gebruiken voor het binnenwerk.

Kies een cover:

Kies een cover bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een cover afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's :

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Notitieboeken printen: altijd met eigen ontwerp

Veel op pad? Dan mag een notitieboek die tegen een stootje kan zeker niet ontbreken! Daarom zijn onze hardcover notitieboeken precies wat jij nodig hebt. Dankzij de stevige kaft zijn je belangrijke notities en aantekeningen altijd perfect beschermd tegen kreuken en beschadigingen. Of je nu aantekeningen maakt, je creativiteit uitdrukt door tekeningen of eenvoudigweg je dagelijkse gedachten vastlegt, onze notitieboeken houden ze netjes en georganiseerd. Bovendien zorgt de professionele uitstraling van onze hardcover notitieboeken ervoor dat ze de perfecte keuze zijn voor zakelijk gebruik. Ideaal voor het vastleggen van besluiten tijdens vergaderingen of het bewaren van aantekeningen voor belangrijke projecten.

Naast de variant met een harde kaft, kun je ook kiezen voor een soft kaft of juist zonder cover. Kijk hiervoor bij de notitieblokken.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Standaard binnenwerk

Bij Flyerzone kun je de cover volledig naar eigen wens laten bedrukken, en ook voor het binnenwerk zijn er meerdere opties die aan verschillende behoeften voldoen. Om het voor jou gemakkelijk te amken hebben wij een aantal standaard motieven voor het binnenwerk gemaakt, die op elke pagina worden herhaald. Toch nog verder personaliseren? Dan kun je een logo of ander detail toevoegen aan jouw binnenwerk met onze upload-tool. Of je nu een logo, afbeelding of tekst wilt toevoegen, ons systeem maakt het ontwerpen en uploaden van je eigen ontwerp een fluitje van een cent. Ook als je geen uitgebreide grafische kennis hebt. Let wel, het ontwerp dat je uploadt zal op elke pagina worden herhaald. Zo creëer je een notitieboek dat echt uniek is en perfect bij je past.


De verschillende motieven voor het binnenwerk:

Lijntjes

De klassieke gelinieerde pagina’s. Voor degene die gestructureerde aantekeningen nodig hebben, is dit de juiste keuze. Ideaal om een writer's block tegen te gaan.

Kleine ruitjes

Het kleine ruitjespatroon is ideaal voor wiskundige berekeningen of grafieken. De ruitjes zijn 5 x 5 mm, waarmee u eenvoudig formules en grafieken kunt uitwerken.

Bullet

Bullets, dots, stippen. Ze hebben vele namen en zijn dan ook breed inzetbaar. Het stippenpatroon biedt het perfecte sjabloon om de pagina’s helemaal naar wens in te richten. Van eenvoudige dagelijkse to-do lijsten tot complexe maandoverzichten en stemmingstrackers.

Lijntjes

Een innovatieve optie is het isometrische raster. Dit type raster bestaat uit een gelijkmatig verdeeld patroon van driehoeken. Ideaal voor ingenieurs, architecten en ontwerpers voor het plannen en visualiseren van driedemensionale objecten.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.