Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Foto op gerecycled plexiglas

Op zoek naar een duurzaam, milieuvriendelijk alternatief voor het traditionele plexiglas? Zoek dan niet verder! Ons gerecycled glashelder plexiglas, dat voor 70% uit gerecycled materiaal bestaat, is een duidelijke winnaar als het om duurzaamheid gaat. Bovendien is het kwalitatief perfect voor het afdrukken van foto's of bijvoorbeeld je logo! Volledig bedrukbaar in 4/0 full colour én met de mogelijkheid om te bestellen met volledig wit tegendruk.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Goedkoop gerecycled glashelder plexiglas bedrukken

Ons gerecycled plexiglas heeft een dikte van 5 millimeter en is uiterst stevig. Het is zelfs sterker dan glas! Het materiaal is ook nog eens UV-bestendig, zodat het perfect is voor gebruik binnen of buiten. Omdat het van gerecycleerd materiaal gemaakt is, kun je gerust zijn dat je aankoop bijdraagt tot minder milieuvervuiling. Dus waarom zou je voor je volgende project niet eens afdrukken op plexiglas proberen? Je zult niet teleurgesteld zijn!

Duurzaam foto op glas bedrukken

Bij het gerecycled glashelder plexiglas kan je naast de standaard 4/0 full colour bedrukking ook kiezen voor 4/0 + volledig witte tegendruk. Hierbij wordt een blockout folie aangebracht op het glas waardoor het glas niet meer transparant is. Ideaal voor bedrukkingen die beter tot hun recht komen met witte elementen.

Verschillende opties voor foto op glas

Om het paneel direct aan de muur te hangen bieden wij verschillende ophangopties aan. Denk aan bijvoorbeeld afstandhouders of een ophangplaatje. Deze opties zijn eenvoudig toe te voegen en kan gedaan worden na het klikken op de bijbehorende prijs. Hieronder zie je een duidelijk overzicht van de verschillende opties om jouw gerecycled glashelder plexiglas op te hangen.

boorgaten

Boorgaten

Wij kunnen het plexiglas voorzien van 4 boorgaten met een diameter van 5 mm. De boorgaten worden 20 mm vanaf de hoeken geplaatst.

afstandhouders

Afstandhouders

Jouw glasplaat aan de muur hangen? Dat doe je met onze afstandhouders! Met behulp van deze houders monteer je jouw foto op glas zwevend aan de muur. De afstand tussen de wand en het glas is 19 mm. De afstandhouders zijn verkrijgbaar in zwart, chroom en satijn uitvoering.

ophangplaat

ophangplaat

Met onze ophangplaten kan je gemakkelijk plaatmaterialen bevestigen aan de muur. Je kan kiezen uit verschillende ophangplaten. Hoe groter het formaat van de plaat, des te groter de draagkracht. Wil je er zeker van zijn dat je de juiste ophangplaat voor je foto op gerecycled glas besteld? Door het gewicht van de foto op glas te berekenen weet je al snel welke ophangplaat je nodig hebt. Het gewicht van de foto op glas kan gemakkelijk berekend worden met de volgende formule: breedte (m) x hoogte (m) x gewicht (kg/m2).

blind ophangsysteem

Blind ophangsysteem

Wil je voor een luxe manier van ophangen gaan? Kies dan voor het blind ophangsysteem! Het 8 millimeter aluminium frame kan eenvoudig aan de achterzijde van het plexiglas bevestigd worden, hierdoor is het frame niet aan de voorzijde te zien. Dat zal een luxe uitstraling geven, de foto zal dus als het ware zweven aan de muur. Bestel hier een foto op gerecycled glashelder plexiglas in combinatie met een blind ophangsysteem

Jouw bestelde ophangmateriaal wordt los geleverd bij de bestelling. Flyerzone is verantwoordelijk voor het drukken van jouw bestelling, niet voor het eindgebruik ervan. We raden daarom aan om tijdens het bestellen en het bevestigen van het plaatmateriaal aandacht te besteden aan het gewicht van het plaatmateriaal, en of de gewenste ophangmethode dit gewicht aan kan.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.