Kies een product:

Goedkoop babykleding bedrukken

Babykleding met naam, eigen tekst of foto bedrukken? Bij Flyerzone kun je verschillende soorten babykleding voorzien van jouw eigen ontwerp. Kies je voor een slabbetje met een grappige tekst, mutsje met een schattig plaatje of toch een rompertje met een leuke foto? Goedkoop babykleding bedrukken was nog nooit zo gemakkelijk!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Origineel rompertje drukken

Kies voor een rompertje met eigen bedrukking! We hebben twee soorten rompertjes in ons assortiment, beschikbaar in maar liefst 5 kleuren. Onze rompertjes zijn van het merk Mantis en beschikbaar in 2 varianten. Onze premium rompertjes hebben een gekleurde boord en hebben bij zowel de been- als nekopening nikkelvrije drukknoopjes. De basic rompers hebben enkel drukknoopjes aan de beenopening.

Slabbetjes bedrukken

Er zijn maar liefst 4 verschillende slabbetjes beschikbaar bij Flyerzone. Katoenen slabbetjes met een touwtjessluiting, klittenbandsluiting of een slabbetje van fijne of grove badstof: de keuze is reuze.

Mutsjes met eigen opdruk

Om jouw originele kraamcadeau compleet te maken kun je een babymutsje bedrukken. Onze babymutsjes zijn beschikbaar in het roze, blauw of wit. Uiteraard gemaakt van 100% biologisch katoen.

Bestanden babykleding aanleveren

Je kan je eigen ontwerp aanleveren met behulp van de uploadtool. Om de babykleding goed te bedrukken dient het aanleverbestand te voldoen aan onderstaande criteria:

Goed aangeleverd

goedkoop babykleding bedrukken
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

bedrukte babykleding
  • Ontwerp is niet vrijstaand

Fout aangeleverd

babykleding met naam
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.