Kies een product:

Goedkope pennen bedrukken

Op zoek naar budgetpennen of pennen met een luxe uitstraling? Bij Flyerzone hebben we het allemaal! Kies uit de vele kleuren en voorzie de pennen van jouw (bedrijfs)logo. Iets nodig om op te kunnen schrijven? Zie onze notitieblokken.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Onze pennen

Hieronder een kort overzicht van onze pennen:

Goedkope pennen icoon

Goedkope pennen

Deze modellen werken met een klikmechanisme en zijn gemaakt van hoogwaardig plastic. De pennen kunnen zowel full colour als PMS bedrukt worden. De levertijd is 9 á 10 werkdagen. De minimale oplage is 500 stuks.

Bestel goedkope pennen »

Standaard pennen icoon

Standaard pennen

Deze pennen werken met een draaimechanisme en zijn gemaakt van hoogwaardig plastic. Door het draaimechanisme hebben ze een luxere uitstraling dan onze goedkope modellen. De pennen worden PMS bedrukt en hebben een levertijd van 9 á 10 werkdagen. De minimale oplage is 250 stuks.

Bestel standaard pennen »

Premium pennen icoon

Premium pennen

Onze premium modellen zijn voorzien van een gouden huls en punt. Dit in combinatie met het draaimechanisme zorgt voor een luxe uitstraling. Ze zijn in 4 kleuren verkrijgbaar en worden voorzien van een PMS bedrukking. De levertijd is 9 á 10 werkdagen. Je kan ze al vanaf 250 stuks bestellen!

Bestel premium pennen »

Belangrijk om te weten

Het drukbestand dient als vector aangeleverd te worden.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.