Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Koelkastmagneet maken

Heb je een koelkast die een beetje kaal aanvoelt? Of misschien zoek je een leuke en unieke manier om je foto’s te tonen? Hoe dan ook, koelkastmagneten maken van jouw koelkast een unieke koelkast! Bij Flyerzone maak je eenvoudig koelkastmagneten in alle vormen en maten. Nog geen drukbestand? In onze gratis online ontwerptool kun je zelf aan de slag met foto's, afbeeldingen en teksten toevoegen aan je ontwerp. Dus ga aan de slag en wees creatief!

Foto op koelkastmagneet drukken

Laat nu jouw mooiste foto op koelkastmagneet drukken. Voor de koelkastmagneet wordt outdoor magneetfolie gebruikt. Deze speciale folie is 0,9 mm dik en hecht zich erg goed aan metalen ondergronden. Doordat de folie flexibel is kan het ook op een ondergrond gebruikt worden met een lichte bolling. Wij drukken jouw ontwerp rechtstreeks op het materiaal. Dit zorgt voor het mooiste eindresultaat én zorgt ervoor dat de kleefkracht behouden blijft. Zo kun jij optimaal genieten van de koelkastmagneet. Ook voor langere tijd!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Whiteboard koelkastmagneten

Heb jij ook moeite om een planning te maken en bij te houden? Wij hebben de oplossing: een koelkastmagneet planner met whiteboard laminaat! Plak op de koelkast en je ziet elke dag de planning. Te beschrijven met een whiteboardmarker, wat ook weer eenvoudige uitgewist kan worden. Handig voor thuis voor klusjes, maar ook ideaal voor op kantoor!

In het bestelproces kun je kiezen voor een van de standaard formaten of kun je je eigen formaat invullen. Bij koelkastmagneten ontwerpen kun je kiezen uit:

Eigen formaat stickersEigen maat
Eigen stans stickersEigen contour

Bij eigen contour snijden wij de stickers in de vorm die je zelf in het bestand hebt aangegeven door middel van een contourlijn. Meer weten over het aanleveren van bestanden met een contourlijn? Bekijk onze contour snijden pagina voor meer informatie.