Kies het type paraplu:

Kies een kleur:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Paraplu bedrukken met eigen logo of tekst

Bij Flyerzone bestel je natuurlijk jouw paraplu met logo. Een mooi maar vooral praktisch relatiegeschenk. Met keuze uit 2 typen paraplu’s en 13 verschillende basiskleuren zal er vast en zeker een optie tussen zitten die bij je wensen past! Wij hebben keuze uit 2 modellen. Een luxe paraplu met een gebogen handvat en houten afwerking. Daarnaast hebben wij een handzame vouwparaplu die je gemakkelijk kwijt kunt in een tas, lade of handschoenenvakje. De paraplu’s worden met polyester vervaardigd en met beide modellen leveren wij een handige beschermhoes. De bedrukking voorzien wij op basis van 1 PMS (Pantone C) kleur en is te plaatsen in 3 verschillende opstellingen. Laat je logo bijvoorbeeld plaatsen op 4 segmenten van de paraplu. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking gaat opvallen!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Paraplu met houten handvat

De paraplu’s met houten handvatten zijn luxe uitgevoerd. Niet alleen het handvat is van hout gemaakt, ook de tip van de paraplu is van hout. Het hout heeft een klassieke subtiele houten uitstraling. Het handvat is daarnaast gebogen, wat zorgt voor een fijne grip. Deze paraplu’s met logo wegen ongeveer 400 gram en hebben een gesloten lengte van 88 centimeter. Met een diameter van ongeveer 105 centimeter, weet je zeker dat je goed droog blijft. Dit model paraplu heeft daarnaast een automatisch opzet mechanisme. De bedrukking voor deze paraplu’s kan op 1, 2 of 4 segmenten worden geplaatst, tot een formaat van 20 x 10 centimeter.

Vouwparaplu’s met logo bestellen

Onze vouwparaplu’s zijn klein, licht en handig. Met een gesloten formaat van 33 centimeter en een gewicht van ongeveer 200 gram kun je deze nagenoeg overal kwijt! De lengte na het openen van de vouwparaplu’s is 55 centimeter en opengevouwen heeft de paraplu met logo een diameter van ongeveer 85 centimeter. Net als de paraplu’s met houten handvat, kan de bedrukking op 3 manier worden voorzien. Het formaat waarop een bedrukking kan worden geproduceerd is 15 x 10 centimeter.

Aanleveren

Voor het aanleveren is het belangrijk om de volgende specificaties aan te houden:

 • Minimale hoogte van het lettertype 2,2 mm
 • Minimale lijndikte 1,5 pt
 • Bedrukking 1 kleur (Pantone C)
 • Uitsluitend vectorbestanden
 • Wit is geen Pantone-kleur. Lever wit daarom aan als steunkleur.
  • Noem de kleurlaag: WHITE
  • Geef de steunkleur een kleurwaarde van 100% procent.
  • Gebruik geen kleurrasters en/of halve kleurwaardes.
  • Gebruik voor wit geen grafische effecten (kleurverloop, slagschaduwen en/of transparanties etc.)


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.