Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop container stickers bestellen

Met de container stickers van Flyerzone zorg je voor een unieke afvalcontainer. Functioneel, want je herkent jouw kliko direct. Maar ook gewoon mooier om te zien. Zoe je een sticker over de hele voorkant? Of juist alleen op het deksel? Groot of klein: met de keuze uit eigen maat en eigen contour heb jij de touwtjes in handen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Container stickers bedrukken

De goedkope container stickers van Flyerzone worden gemaakt van ons outdoor sticker materiaal. De naam verraadt het al een beetje: Ze zijn geschikt voor buitengebruik. De sticker zelf en de opdruk zijn allebei weer- en UV-bestendig. De container kan gewoon buiten blijven staan zonder dat de sticker direct verkleurt. Wel zo handig natuurlijk.

Wil je de stickers op de container makkelijk kunnen verwijderen? Of wil je kliko stickers tijdelijk gebruiken? Dan kun je het beste gaan voor de basic outdoor variant. De premium variant is geschikt voor de langere termijn en heeft dan ook een permanente lijmlaag. De transparante stickers zijn uitermate geschikt voor de grijze en groene container.

Extra bescherming kliko sticker

Containers zijn gebruiksvoorwerpen en dus heeft de sticker ook heel wat te verduren. Hierdoor kun je ze ook laten lamineren! Op die manier zijn zowel de sticker als de opdruk beschermd tegen krassen en andere beschadigingen.

Kliko stickers aanbrengen

Om de vuilnisbak sticker goed op de afvalcontainer te plakken, is het belangrijk dit op de juiste manier te doen. Heb je een grotere sticker? Dan is het handig om het opplakken met twee personen te doen. Zorg, voordat je met de sticker aan de slag gaat, dat de ondergrond schoon, droog en vetvrij is. Plak hem vervolgens vanuit 1 hoek of vanaf 1 zijde op de container, afhankelijk van de grootte van je sticker. Vanuit hier kun je de hem eenvoudig verder plakken zonder dat hier luchtbellen onderkomen. Eventueel kun je hierbij een rakel gebruiken.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.