Zelf een cheque maken

Je kunt zelf een cheque maken in allerlei soorten en maten. De symbolische waarde van de waardecheques kan op verschillende manieren ingezet worden. Bij een inzameling van geld voor een goed doel kan het bedrag op een feestelijke manier bekend worden gemaakt.

Of misschien gaat het wel om de hoofdprijs bij een loterij. Of wordt een collega tijdens een afscheid of jubileum juist in het zonnetje gezet? Het kan allemaal met een zelfgemaakte waardecheque! Maak een ontwerp en laat dit drukken op stevig plaatmateriaal of papier.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Waardecheque drukken met eigen ontwerp

Doordat je de waardecheques op veel verschillende manier kunt inzetten, vraagt iedere gelegenheid om een ander ontwerp. Je kunt bij Flyerzone een cheque drukken op papier of op plaatmateriaal.

Drukken op plaatmateriaal

Bij een grote en feestelijke bijeenkomst is het een groot moment, de uitreiking van een waardecheque. Een groot en stevig exemplaar is dan erg belangrijk, niet in de laatste plaats voor goede foto’s. Gedrukt plaatmateriaal is hiervoor ideaal! Dit materiaal is erg stevig en ook qua gewicht blijft de plaat makkelijk handelbaar. Zo maak je van de uitreiking op een gemakkelijke manier een nog specialer moment.

Foamboard bedrukken is de meest gekozen optie voor grote cheques op plaatmateriaal. Maar ook het re-board en bedrukt forex zijn een goed en stevig alternatief. Heb jij al creatieve ideeën opgedaan? Klik hier om aan de slag te gaan met een variant op papier.

Printen op papier

Er zijn ook gevallen dat een variant op plaatmateriaal onhandig is. Daarom kun je bij Flyerzone je waardecheque ook gemakkelijk op papier bestellen. Handig als je bijvoorbeeld een exemplaar per post wilt versturen. Niet alleen grotere formaten als A3 en A4, maar ook het ansichtkaarten formaat A6 staat tussen de standaardformaten. Zo wordt het uitreiken hiervan wel erg gemakkelijk!

Voor de gedrukte waardecheques op papier worden altijd stevige papiersoorten gebruikt die goed beschrijfbaar zijn. Zo kun je nadat het exemplaar gedrukt is hier zelf nog een bedrag opschrijven of het exemplaar laten personaliseren. Klik hier om een ontwerp op plaatmateriaal te bestellen.

Maak jouw cheque bij Flyerzone

Je kunt bij Flyerzone eenvoudig een waardecheque maken in onze online ontwerptool. Hier kun je verschillende afbeeldingen en tekstvakken toevoegen en ontwerpen tot een mooi geheel. Heb je vooraf al een design ontworpen? Dan kun je ook direct dit bestand uploaden en laten drukken.

Of je nu een professionele designer bent of niet, het maken van een ontwerp is heel eenvoudig! Mocht je toch nog vragen hebben kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Tijdens het bestellen wordt nauwkeurig aangegeven aan welke specificaties jouw ontwerp moet voldoen. Hierdoor krijg je het mooiste resultaat! Een mooie cheque maken doe je natuurlijk bij Flyerzone.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.