Goedkope deursticker bestellen

Ben je uitgekeken op de saaie, witte deuren in huis? Geef jouw deuren een eenvoudige make-over met de goedkope deurstickers van Flyerzone. Kies je voor een deursticker met jouw eigen foto, of voor een standaard ontwerp van een prachtige houten deur? Het kan allemaal! De deursticker wordt op stevig stickermateriaal gedrukt en voorzien van een glanzend of mat laminaat. Dankzij dit laminaat is de sticker optimaal beschermd tegen krassen of andere beschadigingen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Deursticker met eigen foto

Uiteraard kun je bij Flyerzone jouw eigen ontwerp aanleveren voor een deursticker. De formaten waar je uit kunt kiezen zijn formaten voor de meest gangbare deuren. Wil je een andere formaat? Je bestelt net zo gemakkelijk een eigen formaat. Voorzie de deur van jouw badkamer van een mooie spreuk of de kinderkamer van een foto van het lievelingsdier van jouw kind. Jij bepaalt hoe jouw deursticker eruit komt te zien. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Standaard ontwerp deursticker

Heb je toch wat inspiratie nodig om jouw deuren te pimpen? Flyerzone heeft ook verschillende ontwerpen deurstickers beschikbaar. Van schitterende natuurfoto’s tot de look van een oude houten deur: er zit altijd een ontwerp voor je tussen.

Deursticker plakken

Het plakken van de deursticker is iets wat je graag in één keer goed doet. Op die manier haal je namelijk het meeste plezier uit je deursticker. Flyerzone helpt je hier graag mee door een aantal tips te delen!

  • Haal allereerst het deurbeslag van de deur af. Zo kun je straks de sticker gemakkelijk over de gehele deur plakken.
  • Om de sticker zo goed mogelijk te kunnen plakken zorg je ervoor dat de deur vetvrij en droog is.
  • Werk in kleine stapjes en altijd van boven naar beneden, en van binnen naar buiten. Gebruik bijvoorbeeld een rakel om de sticker glad te strijken.
  • Haal niet de gehele backing in één keer van de deursticker af maar werk geleidelijk naar beneden.
  • De standaard formaten deurstickers worden altijd 2 cm groter geleverd dan de deur. De sticker is hierdoor gemakkelijk te positioneren. Het ietwat scheef plaatsen van de sticker valt hierdoor minder snel op. De sticker is na plaatsing gemakkelijk op maat te snijden met een scherp mesje.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.