Goedkope magazine drukken

Grote of kleine oplage, magazines drukken op standaard of eigen formaat, bij Flyerzone kan het allemaal. Omdat wij al het drukwerk helemaal zelf produceren, waaronder het drukken van magazines, is jouw promotiemateriaal altijd professioneel gemaakt en snel geleverd. Heb je de magazines al snel nodig en wil je ze met spoed bestellen? Ook dat kan! Bekijk voor drukwerk met hardcover ook onze boeken.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Grote en kleine oplage magazines

Heb jij slechts een klein aantal bedrukte magazines nodig? In het geval van 1, 5, 100 of een ander laag aantal kijk je bij onze kleine oplage magazines. Voor deze bestellingen maken we gebruik van onze digitale HP Indigo drukpersen. Toch een grote oplage bestellen? Ook hoge aantallen als 2.500, 10.000 of een eigen aantal magazines drukken we razendsnel. Onze offset Komori drukpers draait 24/7 om al het offset drukwerk en jouw magazine te maken.

Luxe cover afwerkingen

De cover van de magazines laten afwerken met een luxe mat of glans afwerking? Jij roept, Flyerzone drukt het! De onderstaande afwerkingen zijn mogelijk:

  • Glans gefolieerd. Voor een extra glans effect.
  • Mat gefolieerd. Voor een satijnen uitstraling.

Een magazine drukken op deze werkwijze geeft het drukwerk extra bescherming. Omdat wij altijd zelf de magazines drukken, maken en afwerken, is het drukwerk altijd goed en snel geleverd.

Belangrijk om te weten: De telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het drukwerk is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Een product van 40 pagina's heeft dus 36 pagina's binnenwerk. Het binnenwerk bestaat in dit geval uit 18 vellen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.