Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Autosticker maken in verschillende vormen en maten

Een autosticker maken kan bij Flyerzone in verschillende vormen en maten. En natuurlijk, zoals je gewend bent, altijd met een volledig eigen bedrukking. In een handomdraai maak je van jouw auto, fiets of welk voertuig dan ook, een rijdende reclamezuil! Of het nu om een kleine autosticker gaat of juist een grote, je bepaalt zelf het formaat. Zo weet je zeker dat je altijd een passend exemplaar krijgt die bij jou past.

Extra opvallen? Dan is een contour gesneden sticker echt iets voor jou. Hierbij kun je een autosticker maken die in ieder denkbare vorm gesneden wordt. Dus ook bijvoorbeeld in de vorm van jouw logo. Ideaal!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Materialen

Autostickers maken kan bij Flyerzone op twee verschillende materialen. Beide materialen kunnen tegen een stootje. Uiteraard zijn zowel het materiaal als de gebruikte inkten UV- en water-bestendig, waardoor je ook voor langere tijd van de autosticker kunt genieten.

Je hebt keuze uit de volgende materialen:

  • Outdoor premium stickers zijn van een polymeer kwaliteit. Dit houdt in dat ze weinig krimpen en geschikt zijn voor langdurig gebruik. Dit materiaal heeft een hoogglans afwerking en heeft een dikte van 80 um.
  • Outdoor transparante stickers hebben een dikte van 90 um en een matte afwerking. Goed om te weten is dat witte gedeelten in de afbeelding niet worden geprint en dus mat transparant blijven.

Autostickers met laminaat

Door de verschillende weersinvloeden kan een autosticker heel wat te verduren krijgen. Om deze extra lang mooi te laten blijven, kies je voor een afwerking met laminaat. Deze extra beschermlaag zorgt ervoor dat je nóg langer kunt genieten van jouw mooie sticker!

Je eigen autosticker maken

Met een logo, slogan of foto een eigen autosticker maken? Je levert bij Flyerzone eenvoudig een eigen drukbestand aan. Heb je al een kant-en-klaar drukbestand gemaakt? Dan kun je deze uploaden tijdens het bestellen. Voor de juiste (for)maten kun je het beste de werktekening bij de hand houden. Hierop vind je alle informatie die nodig hebt.

Nog geen drukbestand? Ga dan gratis aan de slag in onze online ontwerptool. Hierin voeg je zelf gemakkelijk logo’s, foto’s en teksten toe. Een bestand voor jouw autostickers maken is op die manier in slechts enkele muisklikken gedaan.

Magneetstickers op auto

Magneetstickers gebruiken voor de auto? Download de instructie-pdf voor tips bij het aanbrengen en onderhouden van magneetstickers op auto’s.

Magneetsticker instructies

Voor tips bij het aanbrengen en onderhouden van magneetstickers.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.