Kies een vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop autostickers bestellen

Op zoek naar iets tofs om je auto mee te pimpen? Of om een pakkende boodschap op je bedrijfswagens te zetten? Met de kwalitatief uitstekende, maar goedkope autostickers van Flyerzone val je gegarandeerd op! Je bedrijfsnaam, logo of misschien je favoriete rockband? Het ontwerp bepaal je helemaal zelf. Autostickers bestellen en maken doe je eenvoudig aan de hand van de ontwerptool.

Stickers zijn het ideale marketinginstrument, als je weinig geld wilt uitgeven. Maar tegelijkertijd een heel effectieve. Er is geen goedkoper marketingkanaal dan je auto. Aan de hand van gepersonaliseerde autostickers kun je het nuttige met het aangename combineren en het hele land op een simpele manier kennis laten maken met je product of merk. Alleen nog even een strategische parkeerplaats zoeken...

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Autostickers laten printen

Wanneer je ervoor kiest om autostickers bij ons te laten maken en printen, dan krijg je stickers van het kwaliteitsmerk Orajet. Dit materiaal hebben we in 2 soorten:

  • Outdoor premium stickers zijn van een polymeer kwaliteit. Dit houdt in dat ze weinig krimpen en geschikt zijn voor langdurig gebruik. Dit materiaal heeft een hoogglans afwerking en heeft een dikte van 70 um.
  • Outdoor transparante stickers hebben een dikte van 90 um en een matte afwerking. Goed om te weten is dat witte gedeelten in de afbeelding niet worden geprint en dus transparant blijven.

Autostickers met laminaat

Om je autosticker extra te beschermen tegen beschadigingen kun je deze laten afwerken met een glans- of mat laminaat. Hierdoor gaat je sticker nog langer mee!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.