Kies een model slabbetje:

Kies een kleur:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop slabbetjes bedrukken

Een slab met foto, logo of tekst bestellen? Bij Flyerzone kan het! Full colour (ook met wit) bedrukt in de hoogste kwaliteit. Je kan bij ons uit 4 modellen kiezen, namelijk katoen met touwtjessluiting en een slabbetje met klittenbandsluiting waarbij het materiaal van katoen, fijne badstof of grove badstof is. De keuze is aan jou!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Kleuren slabbetjes

Per model heb je de keuze uit verschillende kleuren. Zo kan je bij de morsdoekjes van badstof kiezen uit 3 kleuren, bij de katoenen slab met touwtjessluiting uit 4 kleuren en bij de variant met klittenbandsluiting uit maar liefst 8 kleuren. Waar ga jij voor?

Origineel slabbetje

Je kan bij ons je eigen ontwerp op de slab laten bedrukken. Denk aan een lieve foto van de baby, passende tekst of het bedrijfslogo van het werk van één van de ouders. Een bedrukt slabbetje is altijd een origineel kraamcadeau! Op zoek naar een ander cadeau? Je kan bij ons ook rompertjes en babymutsjes laten bedrukken. Ook die producten zijn al vanaf 1 stuks verkrijgbaar!

Bestanden aanleveren

Je kan je eigen ontwerp aanleveren met behulp van de uploadtool. Informatie over de afmetingen van de slabben en de bedrukbare gebieden kan je vinden in het productformulier (PDF). Om de slabbetjes goed te bedrukken dient het aanleverbestand te voldoen aan onderstaande criteria:

Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.