Kies een formaat sticker:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Je eigen stickervellen maken

Voor stickervellen maken ben je bij Flyerzone aan het juiste adres. Haarscherp gedrukt op stevig etikettenpapier. Ideaal om te gebruiken als promotie, voor intern gebruik, als etiketten of waar je het ook voor wilt gebruiken: de stickervellen zijn ideaal! Hierop vind je overzichtelijk alle stickers van één ontwerp. Hoeveel stickers dit zijn, is afhankelijk van de door jou gekozen opties. Hieronder zie je per formaat hoeveel stickers je op één stickervel zult ontvangen:

  • Rond, doorsnede 3 cm | 54 exemplaren op één stickervel
  • Rond, doorsnede 4 cm | 24 exemplaren op één stickervel
  • Vierkant, 2 x 2 cm | 96 exemplaren op één stickervel
  • Rechthoekig, 8,3 x 5,2 cm | 10 exemplaren op één stickervel

Welke variant je ook kiest, je ontvangt het stickervel altijd op A4-formaat met daarop één ontwerp.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Kisscut gesneden

Om de stickers eenvoudig van de backing te halen en de rest van het stickervel intact te houden, wordt er gebruik gemaakt van een kisscut. Dit is manier van snijden die niet helemaal door het materiaal gaat. In dit geval worden alleen de stickers losgesneden. Zo kun jij heel gemakkelijk de losse items van het vel halen. Ideaal!

Materiaal

Het stickervel wordt gedrukt op stevig etikettenpapier. Dit materiaal heeft een matte uitstraling en kan goed beschreven worden. Het papier is alleen geschikt om binnen te gebruiken.

Stickers printen: zo lever je je drukbestand aan

Als drukbestand lever je het ontwerp van één sticker aan. Wij zullen deze vervolgens zo optimaal mogelijk over het volledige stickervel verdelen. Op die manier wordt de ruimte optimaal benut en hoef jij je maar bezig te houden met één ontwerp. Dat scheelt weer!

Er zijn twee manieren om een drukbestand voor je stickervel te maken. Als eerste kun je een kant-en-klaar ontwerp aanleveren. Dit bestand heb je - aan de hand van de werktekening - opgemaakt in een extern ontwerpprogramma. Dit PDF-bestand upload je vervolgens gemakkelijk en snel bij je bestelling. Heb je nog geen drukbestand? Dan kun je aan de slag in onze gratis online ontwerptool. Hierin kun je zelf logo’s, afbeeldingen en teksten toevoegen. Zo kan iedereen snel en eenvoudig de mooiste zelf ontworpen stickervellen printen!

Let op: plaats geen kaders in het ontwerp.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.