Kies een vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope grote stickers drukken

Met grote stickers bedoelen we stickers die groter zijn dan A3. Voor deze stickers kun je helemaal zelf het formaat bepalen. Als je ze in een vorm wilt laten contoursnijden dan kan dat ook. Wij drukken grote stickers op veel verschillende materiaalsoorten en kunnen ze op verschillende manieren afwerken. De inkten waar we gebruik van maken zijn UV- en watervast. Formaten kleiner dan A3 kun je bij ons als kleine stickers bestellen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Veel materialen voor grote stickers

Hieronder staan de stickersoorten in een overzicht weergegeven.

Materiaal Dikte Outdoor Afwerking
Outdoor 150um
Outdoor transparant 100um
One way vision 150um
Magneetfolie 900um
Quickmount sticker satin wit 150um
Quickmount sticker ice mat transparant 150um

Wat zijn de eigenschappen van deze stickers? Hieronder staan ze kort uitgelegd per stickersoort.

Outdoor stickers

Basic outdoor stickers hebben een monomeer kwaliteit. Ze zullen na een aantal maanden enig krimpen. Hierdoor zijn ze vooral geschikt voor kortdurig gebruik. Premium outdoor stickers zijn van een polymeer kwaliteit. Ze zijn geschikt voor langdurig gebruik, omdat ze minder krimpen dan stickers van monomeer kwaliteit. Outdoor transparante stickers zijn ook van een monomeer kwaliteit. Witte gedeeltes in je afbeelding vallen bij transparante stickers weg doordat we geen witte inkt gebruiken. Deze stickers kunnen worden afgewerkt met anti-slip laminering, waardoor ze als vloerstickers kunnen worden gebruikt.

One way vision

Als je deze stickers aan de buitenkant van een raam plakt, dan is de bedrukking vanaf de buitenkant goed zichtbaar. Vanaf de binnenkant kun je door de sticker heen naar buiten kijken.

Magneetstickers

Deze stickers zijn gemaakt van magneetfolie en hechten zich aan metalen ondergronden. Belangrijk is wel dat de ondergrond vlak is. De ondergrond en de achterkant van dit materiaal moeten regelmatig worden afgenomen om verkleving te voorkomen.

Quickmount stickers

Deze stickers zijn makkelijk te bevestigen op glas door hele kleine gaatjes in dit materiaal. Hierdoor ontstaan er geen luchtbellen onder het materiaal. Quickmount stickers kunnen nog worden verplaatst tijdens het plakken, doordat ze niet direct goed hechten. Deze stickers zijn niet geschikt voor buitengebruik.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.