Goedkoop kliklijsten bestellen

Onze kliklijsten zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium. Ze zijn in verschillende varianten en formaten, zowel met als zonder poster, te bestellen. Door de meegeleverde schroeven moeiteloos aan de muur te hangen! Zie ook onze infodisplays voor kliklijsten op een standaard.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Verschillende modellen kliklijsten

Standaard kliklijsten

Standaard populair

Onze standaard kliklijsten worden het meest besteld. Deze is in erg veel formaten te bestellen. De hoeken zijn verstek gezaagd, wat voor een strakke uitstraling zorgt. Deze kliklijsten kunnen zowel met als zonder poster worden besteld. Ze worden geleverd met inlegblad en schroeven.

Bestel standaard kliklijsten »

Afsluitbare kliklijsten

Afsluitbaar

Afsluitbare kliklijsten worden geleverd met inbussleutel zodat deze op slot kan. Daarnaast leveren we ze altijd met schroeven en boorgaten in de lijst, zodat je ze makkelijk aan de muur kunt hangen! Ook deze kunnen met en zonder posters besteld worden.

Bestel afsluitbare kliklijsten »

Dubbelzijdige kliklijsten

Dubbelzijdig

Slide in frames, ook wel dubbelzijdige kliklijsten genoemd, kunnen worden voorzien van 2 posters. Van A4 t/m B2, het kan allemaal. De kliklijsten kunnen met de ophangogen makkelijk aan de muur worden bevestigd. Dit model is zowel met als zonder posters te bestellen.

Bestel dubbelzijdige kliklijsten »

Kliklijst formaten

De kliklijsten van Flyerzone zijn in verschillende formaten te bestellen. Hieronder zie je per model welke formaten beschikbaar zijn.

Model A4 A3 A2 A1 A0 B2 B1
Standaard
Afsluitbaar
Dubbelzijdig

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.