Goedkoop kerstkaarten laten drukken

Kerstkaarten laten drukken en bestellen kan in allerlei soorten en maten. Doordat wij zelf kerstkaarten maken, hebben we veel mogelijkheden en kunnen we snel leveren tegen lage prijzen. Zo kunnen we jouw kerstkaarten bijvoorbeeld personaliseren. Ga jij voor een kerstkaart met foto of toch voor een gave tekst?

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Verschillende eindformaten

Kerstkaarten maken we in 4 eindformaten.

kerstkaarten laten drukkenA5
14,8 x 21 cm
Werktekening
kerstkaarten drukkenA6populair
10,5 x 14,8 cm
Werktekening
kerstkaart laten drukkenVierkant
14,8 x 14,8 cm
Werktekening
kerstkaart makenVierkant
13 x 13 cm
Werktekening

Verschillende afwerkingen

Je kerstkaart drukken met een foto of tekst, kunnen we na het drukken voorzien van een extra afwerking. Hierdoor is het drukwerk beschermt tegen krassen en vlekken. Daarnaast geeft het de kaart een luxe uitstraling. De volgende afwerkingen zijn mogelijk:

  • Enkelzijdig UV lak hoogglanspopulair
  • Enkelzijdig mat gefolieerd

Kleine en grote oplage kerstkaarten maken

Kerstkaarten drukken we in lage oplages op onze HP Indigo drukpersen. Dit kan al vanaf slechts 1 stuks! De kwaliteit van deze Indigo's is tegenwoordig zo goed dat het vergelijkbaar is met offset drukwerk. Hoge oplage drukwerk maken we met één van onze Komori drukpersen. Deze drukpersen draaien dag en nacht om jouw mooiste kerstkaart met foto te maken.

Kaarten met enveloppen

gekleurde enveloppen

Bijpassende enveloppen

Witte, groene of rode enveloppen zijn bij de meeste kaarten makkelijk en snel bij te bestellen. Na het kiezen van een oplage en aantal, kan er gekozen worden voor het bijleveren van bijpassende enveloppen. De groene en rode enveloppen zijn uitsluitend verkrijgbaar voor A6- en A5-formaat kaarten.


Belangrijk om te weten: Onze gevouwen kerstkaarten kunnen plano/gerild (ongevouwen) worden geleverd. Dit wordt gebaseerd op verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld de looprichting van het papier, formaat en oplage. Hierin is op voorhand geen keuze te maken.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.