Kies het soort polo:

Kies een kleur kleding:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Polo bedrukken of borduren

De polo’s worden in onze eigen productiehal bedrukt en geborduurd. Door onze digitale drukpers worden de mooiste ontwerpen haarscherp op het stof gedrukt. Onze borduurmachines voorzien de polo’s van prachtige en professionele borduursels

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Logo borduren op polo

Voor een extra luxe uitstraling laat je je polo borduren. Dit kan tot maar liefst 15 verschillende kleuren op zowel de borst als op de rug. De gebruikte garen - Madeira Polyneon - zijn extreem kleurvast en dus zal jouw ontwerp extra lang mooi blijven.

Wij hebben een breed aanbod van verschillende kleuren garen. Je kunt tot maximaal 15 kleuren gebruiken! Hieronder vind je een overzicht van de opties. Staat in het bestand een kleur welke niet in onderstaand overzicht staat? Geen probleem, met onze garenkast van meer dan 300 verschillende kleuren is er altijd een kleur die bij je ontwerp past! Meer weten? Download de infosheet »

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Materialen en wasinstructies

Onze polo’s zijn van het merk Fruit of the Loom. Niet zomaar een merk, maar een merk dat garant staat voor kwaliteit, een uitstekende pasvorm en een eerlijke en duurzame productie. Het gewicht van de stof die gebruikt wordt is 180 gr/m2 (wit 170 gr/m2). Afgewerkt met een kraag, rib-mouwuiteinden en zijsplitjes aan de linker- en rechterkant.

Er zijn verschillende druklocaties waarop jouw ontwerp gedrukt kan worden. Hieronder vind je een overzicht van de opties en combinaties:

  • Voorkant (alleen full colour bedrukking)
  • Achterkant (bedrukken en borduren)
  • Borst,links of rechts (bedrukken en borduren)
  • Voorkant + achterkant (alleen full colour bedrukking)
  • Achterkant + borst links of rechts (bedrukken en borduren)

In die informatiesheet - die je hieronder kunt downloaden - vind je de afmetingen van de bedrukbare gebieden en onder andere ook de wasinstructies om de polo mooi te houden.

polo laten bedrukken

Kleuren

Heren:
wit zwart deep-navy rood azure-blue sky-blue

Dames:
witzwartdeep-navypaarslichtroze

Gewicht

wit: 170 g/m2

kleur: 180 g/m2

Materiaal

100% katoen

Bestand ontwerpen voor bedrukte polo

Het bedrukken van een polo doen wij altijd op basis van full colour. Hiervoor lever je een CMYK-bestand bij ons aan. Voor het bedrukken van kleding geldt - in tegenstelling tot veel ander drukwerk - dat je wit wél een drukkleur is. Het bestand dat je aanlevert is het volledig bedrukbare gebied. Houd hier rekening mee bij de plaatsing van je ontwerp. Hieronder zie je enkele voorbeelden van bestanden en de uiteindelijke bedrukking.


bestand locatie hoog
bestand locatie laag
bestand locatie volledig