Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een rolafwikkeling:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope stickers op rol bedrukken

Valt er veel te plakken? Kies dan voor de stickers op rol van Flyerzone. Vierkant, rond, driehoek, rechthoekig of ovaal, het kan allemaal. Uiteraard kan je bij ons ook losse kleine stickers bestellen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Stickers op rol van papier of folie

Bij het bedrukken van etiketten op rol maken we onderscheid tussen twee materialen: papier en folie. Worden de labels als etiketten ingezet? Dan is papier een goede keuze. Moeten de stickers water- en krasbestendig zijn? Dan raden we aan om voor folie te kiezen.

Houd er bij zilver papier en transparante folie rekening mee dat we geen witte inkt gebruiken en witte gedeelten in het ontwerp daarom de kleur van het materiaal hebben.

Verschillende maten en vormen voor stickers op rol

Bij Flyerzone bieden we verschillende opties voor stickers op rol. Dit doen we zodat het aanbod perfect aansluit op jouw wens. Hierdoor sluiten de stickers op rol perfect bij jou doeleinden. De populaire formaten en vormen staan standaard als opties beschikbaar. Daarnaast is er ook een optie met ‘eigen contour’ en ‘eigen maat’. Met deze opties kun je je eigen gewenste stickers op rol samenstellen. Deze worden door onze laserstans precies op jouw maat gesneden.

Kerndiameter en rolafwikkelingen

De kerndiameter is de diameter van de kern waarop de stickers worden gewikkeld. Deze is 7,6 cm. De rolafwikkeling is de positie van de sticker ten opzichte van de rol. Er zijn in totaal 4 verschillende mogelijkheden qua rolafwikkeling.

label dispenser

Optioneel met label dispenser

Stickers op rol kunnen worden besteld met een handige kartonnen dispenser, waar de rol eenvoudig in geplaatst kan worden. Door aan de drager te trekken, komt de sticker automatisch los van de backing.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.