Laptop stickers achterkant

Laptops zijn over het algemeen maar saaie apparaten. Grijs of zwart en heel sporadisch misschien een andere kleur. En dit terwijl het wel iets is dat we bijna elke dag gebruiken. Waarom een telefoon wel in een leuk en vrolijk hoesje en een laptop niet? Met de laptop sticker ontwerpen van Flyerzone zorg je binnen no-time voor een totaal ander uiterlijk van je laptop. Je kunt kiezen om helemaal zelf een ontwerp te maken, zoals je gewend bent van Flyerzone. Maar je kunt ook heel eenvoudig kiezen uit 1 van de standaardontwerpen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Laptop sticker eigen ontwerp

Met het maken van een eigen ontwerp heb je alle touwtjes in handen. Voor zakelijke laptops kun je eenvoudig logo’s of bedrijfsuitingen toevoegen aan het ontwerp. Gaat het juist om een laptop die je alleen privé gebruikt? Dan is een leuke foto een goed idee! Ook bekende thema’s als Star Wars, grote meesters als Van Gogh en andere beroemdheden - bestaand en niet-bestaand - komen veel voorbij. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van een laptop jouw laptop!

Laptop sticker standaard ontwerpen

Naast een eigen ontwerp dat je kunt aanleveren kun je ook kiezen uit 1 van onze vele standaard ontwerpen. In de meest uiteenlopen categorien vind je verschillen ontwerpen die je kunt selecteren voor jouw laptop sticker. Dieren, landschappen, vlaggen, patronen: alles komt voorbij. Jij hoeft alleen maar een keuze te maken voor welk ontwerp je wilt gaan en wat het formaat van jouw laptop is. De rest regelen wij voor je. Heel veel makkelijker gaat het niet worden!

Plakken laptop sticker

Het plakken van een laptop sticker is niet ingewikkeld. Maar voor een goed eindresultaat is het wel belangrijk om rekening te houden met een paar punten. Ter voorbereiding zorg je dat het gedeelte van de laptop waar de sticker komt, schoon en droog is. Plak de sticker niet in één keer in zijn geheel op de laptop. De kans op lucht onder de sticker is dan erg groot en dat is zonde. Het beste kun je vanuit 1 rand beginnen. Vanaf die rand druk je de sticker langzaam steeds verder op de laptop. Handig hulpmiddel hierbij is een rakel. Doe dit met beleid en zeker niet overhaast. Niet moeilijk, maar je moet er wel even voor gaan zitten.

Laptops komen tegenwoordig in zo ontzettend veel soorten en maten, dat er niet 1 formaat is die op alle laptops past. De maten die je bij ons bestelt zijn algemene maten. Het kan dus zijn dat die maat niet exact overeenkomt met jouw laptop. Zelf kun je de laptop sticker eenvoudig op maat maken met een schaar of een scherp mesje.

Let op: de stickers zelf zijn niet goed rekbaar, dus ze zijn niet geschikt voor laptops met grote bollingen in de hoeken. Heeft jouw laptop deze grote bollingen? In dat geval kun je het beste de sticker kleiner bestellen of bij snijden. Wil je de laptop sticker na een tijdje vervangen of verwijderen? Haal de sticker voorzichtig en langzaam van de laptop af. Op deze manier voorkom je lijmresten die achterblijven.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.