Kies formaat wijndoos:

Kies plaats venster:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Dozen voor wijn bedrukken

Waarom kiezen voor een doos van Flyerzone? Door onze simpele maar toch efficiënte vouwwijze heb je geen lijm nodig om de doos in elkaar te zetten. Na het vouwen, de fles in de doos en plak deze dicht met een zelf ontworpen sluitsticker om het helemaal af te maken.

De dozen zijn voorzien van een extra uitsparing aan de bovenzijde, deze vouw je naar binnen. Door de cirkel die is uitgesneden kan de flessenhals doorgestoken worden. De fles blijft hierdoor mooi stabiel in de doos liggen en kan jij het met een gerust hart vervoeren.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Wijndoos bedrukken met eigen ontwerp

De wijndozen van Flyerzone worden gemaakt van 1,5 millimeter dik golfkarton. Het golfkarton heeft een bruine kern met een witte toplaag. Wij bedrukken elke centimeter van de wijndoos in full colour direct op het golfkarton zelf, hierdoor krijg je de beste drukkwaliteit. Het materiaal is stevig maar licht van gewicht, daarom wordt het vaak gebruikt voor verpakkingsmateriaal.

Wijn en champagne doos

Wij bieden twee verschillende formaten aan, waar ook nog eens gekozen kan worden voor een evetueel venster. Het venster kan op twee verschillende plaatsen komen, met een venster ziet de ontvanger in een oogopslag welke heerlijke fles jij in de doos hebt gestopt.

Wijndoos ontwerpen

Nog geen klant-en-klaar ontwerp? Dat is geen probleem! Wij beschikken over een gratis ontwerptool die te vinden is in de laatste stap van de winkelwagen. Kies het gewenste model en oplage, klik op naar bestanden en kies voor de optie ontwerpen. Hier kan jij helemaal los gaan op het ontwerp van jouw wijndoos.

Beschik je wel over een ontwerp? Bewandel dezelfde stappen, maar klik dan op upload. Check de digitale drukproef en wij gaan voor je aan de slag!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.