Kies een product:

Goedkoop trui laten bedrukken

Met een bedrukte trui of vest weet je zeker dat je goed voor de dag komt! Wil je met je bedrijf een professionelere uitstraling krijgen? Een gemakkelijke manier is bedrukte bedrijfskleding. Naast een professionele uitstraling ben je ook nog eens extra herkenbaar. Een beetje extra reclame is natuurlijk nooit verkeerd. Groot bedrijf of juist een eenmansbedrijf? Bij Flyerzone bestel je truien vanaf 1 stuk net zo gemakkelijk als grote oplages. Zo weet je zeker dat je er altijd warmpjes bij zit.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Bedrukte trui met naam

Op zoek naar een gepersonaliseerde trui? Bij Flyerzone laat je eenvoudig je eigen naam op de trui bedrukken. Ook ideaal voor sportteams: aan 1 kant het logo van de sportvereniging en aan de andere kant je eigen naam. Of ga je bijvoorbeeld op vakantie met een vriendengroep? Met dezelfde trui zorg je gemakkelijk voor een extra groepsgevoel. En je kunt elkaar gemakkelijk terugvinden tijdens een gezellige avond op stap, ook niet onbelangrijk!

Sweater bedrukken

De bedrukking op jouw trui of vest wordt digitaal aangebracht. Het grote voordeel hiervan is, is dat er geen minimale oplage is. Je kunt de truien per stuk bestellen in zowel grote als kleine oplages. Ideaal! En met de allernieuwste machines en drukpersen weet je zeker dat jouw ontwerp haarscherp op de stof komt. Een trui laten bedrukken kan op 3 verschillende drukposities: borst, voorkant of achterkant. Tussen deze posities kun je ook nog combineren, zodat je op zowel de voor- als achterkant een bedrukking hebt.

Kinder trui met bedrukking

Naast alle gangbare maten voor volwassenen, zijn er ook verschillende kindermaten te bestellen! Naast de 4 verschillende maten kun je ook nog eens kiezen uit verschillende kleuren. Selecteer de juiste maat, kies een mooie kleur en voeg eenvoudig je eigen ontwerp toe: makkelijker kan bijna niet! Ook ideaal als bijvoorbeeld verjaardagscadeau of rond Sinterklaas en Kerst. Wie wil er nou niet in een eigen unieke trui rondlopen?

Trui met eigen print

Bij Flyerzone bepaal je helemaal zelf wat er je op de trui laat bedrukken. Heb je al een kant-en-klaar ontwerp? Dan kun je deze gemakkelijk uploaden bij je bestelling. Heb je zelf geen professionele opmaakprogramma’s? Dan kun je aan de slag met onze eigen ontwerptool. Hier voeg je zelf eenvoudig foto’s, logo’s, afbeeldingen en teksten toe. Zo maak je alsnog je eigen ontwerp!

Online trui bedrukken

Voor het laten bedrukken van truien gebruiken wij kleding van het bekende merk Fruit of the Loom. Fruit of the Loom staat garant voor kwaliteit en een goede pasvorm. Daarnaast speelt het eerlijk en milieuvriendelijk produceren van de kleding een grote rol. Je hebt ruime keuze uit verschillende kleuren en wij bieden alle gangbare maten aan. Twijfel je over de maat die je moet bestellen? Met de handige maattabel meet je eenvoudig op welke maat voor jou geschikt is. Zo weet je altijd dat jouw trui als gegoten zit!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.