Kies een model statafel:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop re-board statafels bestellen

Maak elk feest of evenement af met een re-board statafel die precies past in het thema! Wij drukken jouw eigen ontwerp full colour op onze unieke indoor statafels. Op zoek naar andere producten om je feest of evenement aan te kleden? Kijk dan ook eens bij kleding bedrukken.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Alles op een rijtje

Tijdens het bestelproces kan je de template voor de statafels downloaden. Hiermee kan je makkelijk het ontwerp voor jouw statafel maken. De lijnen in dit bestand geven de exacte vorm van de statafel weer. Nadat we het ontwerp op het re-boardmateriaal hebben geprint gaan we met één van onze Zund snijplotters de statafels uitsnijden op exact deze lijnen. Je krijgt de statafel geleverd als 2 losse onderdelen, die je eenvoudig in elkaar zet.

Bedrukking

Wij drukken met één van onze Arizona printers jouw ontwerp direct op de re-boardplaat. Dit geeft de beste printkwaliteit. Wij drukken jouw ontwerp enkelzijdig, wat betekent dat de bedrukking rondom aan de buitenzijde komt. De binnenzijde van de statafel behoudt de witte kleur van het materiaal. Heb je liever een statafel zonder opdruk? Kies dan tijdens het bestelproces voor 'geen bedrukking'.

Re-board 16 mm

Re-board

Wij noemen het re-boardmateriaal, maar misschien ken jij het wel onder de naam honingraatkarton of falconboard. Het heeft een honingraatkern met een papieren buitenlaag. Het re-board materiaal dat wij gebruiken voor het produceren van de statafels is 16 mm dik. Het is sterk, lichtgewicht én milieuvriendelijk.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.