Kies een vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop foto afdrukken op glas

Een foto op (plexi)glas is een echte eyecatcher. De kleuren van jouw foto op glas spatten ervanaf! Gebruik deze wanddecoratie op kantoor, in een winkel of gewoon bij je thuis. Op zoek naar ander materiaal? Neem een kijkje bij ons dibond of trespa.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Formaten plexiglas

Je vult zelf heel eenvoudig het gewenste formaat voor jouw foto op glas in. Daarnaast kun je zelfs kiezen voor een eigen contour! Voor bijvoorbeeld een deurbordje kies je voor een kleiner formaat. Of ga je juist voor een groter formaat om het plexiglas als wanddecoratie aan de muur te hangen?

Verschillende uitstralingen

Plexiglas - ook wel acrylaat of perspex genoemd - hebben wij in verschillende uitvoeringen. Laat je je foto afdrukken op glas, dan heb je de keuze uit glashelder, half transparant of opaal plexiglas. Opaal plexiglas heeft een melkachtige uitstraling en laat vrijwel geen licht door. Jouw plexiglas foto wordt op de voorzijde van het materiaal geprint. Half transparant plexiglas heeft een matte uitstraling. Het materiaal laat wel licht door, maar je kunt er niet doorheen kijken. Ook bij deze optie wordt de foto aan de voorzijde van het glas geprint. Glashelder plexiglas is, je raad het al, volledig transparant. Het ontwerp wordt aan de achterzijde van het materiaal geprint.

Glashelder

glashelder plexiglas printen

Half transparant

Helder frost plexiglas printen

Opaal

opaal plexiglas printen

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht

Glashelder plexiglas

5 mm 5791 g/m2

Half transparant plexiglas

5 mm 6177 g/m2

Opaal plexiglas

5 mm 5405 g/m2

4/0 full colour + wit bedrukking

Bij het glasheldere plexiglas kan je, naast de standaard 4/0 full colour bedrukking, ook kiezen voor witte bedrukking. Wil je een volledig witte achtergrond, kies dan voor 4/0 full colour + volledig witte tegendruk. Hierbij wordt een blockout folie aangebracht op het glas, waardoor het glas niet meer transparant is en de kleuren nog helderder worden. De achterkant van de folie, en dus ook van het plexiglas, is zwart.

Verschillende opties voor foto op glas

Nadat je de gewenste specificaties hebt doorgeven en op de prijs hebt geklikt kan je nog kiezen voor de volgende opties:

boorgaten

Boorgaten

Wij kunnen het plexiglas voorzien van 4 boorgaten met een diameter van 5 mm. De boorgaten worden 20 mm vanaf de hoeken geplaatst.

afstandhouders

Afstandhouders

Jouw foto op glas aan de muur hangen? Dat doe je moet onze afstandhouders! Met behulp van deze houders monteer je jouw foto op glas zwevend aan de muur. De afstand tussen de wand en het glas is 19 mm. De afstandhouders zijn verkrijgbaar in zwart, chroom en satijn uitvoering.

Jouw bestelde ophangmateriaal wordt los geleverd bij de bestelling. Flyerzone is verantwoordelijk voor het drukken van jouw bestelling, niet voor het eindgebruik ervan. We raden daarom aan om tijdens het bestellen en het bevestigen van het plaatmateriaal aandacht te besteden aan het gewicht van het plaatmateriaal, en of de gewenste ophangmethode dit gewicht aan kan.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.