Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop foto op glas printen

Onze foto's op (plexi)glas zijn echte eyecatchers. De kleuren van jouw foto op glas spatten ervanaf! Gebruik deze wanddecoratie op kantoor, thuis of winkel. Op zoek naar ander materiaal? Neem een kijkje bij ons dibond of trespa.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Formaten

Je kan zelf het gewenste formaat invoeren voor jouw foto op glas. Daarnaast kan je ook kiezen voor eigen contour! Kies voor een klein formaat als je jouw print als deurbordje wilt gebruiken. Of ga voor een groter formaat voor als je het binnen aan de muur wilt hangen.

Verschillende uitstralingen

Plexiglas wordt ook wel acrylaat of perspex genoemd. Wij hebben verschillende uitvoeringen van dit materiaal. Zo kan je kiezen uit glashelder, half transparant, opaal of spiegel plexiglas. Opaal plexiglas is wit en laat bijna geen licht door. Jouw foto wordt dan ook op de voorzijde geprint. Half transparant plexiglas heeft een matte uitstraling en is semi-transparant. Ook bij deze wordt de foto aan de voorzijde van het glas geprint. Glashelder plexiglas is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer helder en transparant. Foto's worden aan de achterzijde van dit materiaal geprint. Houd er rekening mee dat je jouw foto in spiegelbeeld aanleverd. Daarnaast kan je jouw ontwerp of logo ook laten printen op spiegel plexiglas. Leuk voor thuis aan de wand, maar ook ideaal voor (kleding)winkels. Welke uitstraling je ook zoekt, bij Flyerzone vind je de juiste!

Glashelder

glashelder plexiglas printen

Half transparant

Helder frost plexiglas printen

Opaal

opaal plexiglas printen

Spiegel

spiegel plexiglas printen

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht

Glashelder plexiglas

5 mm 5791 g/m2

Half transparant plexiglas

5 mm 6177 g/m2

Opaal plexiglas

5 mm 5405 g/m2

Spiegel plexiglas

3 mm 3600 g/m2

4/0 full colour + wit bedrukking

Naast de standaard 4/0 full colour bedrukking waarbij geen witte inkt wordt gebruikt kan je, indien je hebt gekozen voor het glasheldere plexiglas, kiezen voor een bedrukking met volledige witte tegendruk. Bij deze bedrukking wordt de achterkant van de glasplaat voorzien van een extra witte laag inkt. De kleuren van jouw ontwerp komen zo nog helderder naar voren en het glas is niet meer 100% transparant.

Verschillende opties

Nadat je de gewenste specificaties hebt doorgeven en op de prijs hebt geklikt kan je nog kiezen voor de volgende opties:

boorgaten

Boorgaten

Wij kunnen het plexiglas voorzien van 4 boorgaten met een diameter van 5 mm. De boorgaten worden 20 mm vanaf de hoeken geplaatst.

afstandhouders

Afstandhouders

Jouw foto op glas aan de muur hangen? Dat doe je moet onze afstandhouders! Met behulp van deze houders monteer je jouw foto op glas zwevend aan de muur. De afstand tussen de wand en het glas is 19 mm. De afstandhouders zijn verkrijgbaar in zwart, chroom en satijn uitvoering.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.