Kies het type sticker:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope makelaars stickers kopen

Op zoek naar makelaars stickers voor op raam- of tuinborden? Met een makelaars sticker trek je nog meer de aandacht van voorbijgangers. Laat iedereen zien dat jouw huis, kantoor of appartement te koop/te huur staat met de voordelige makelaars stickers van Flyerzone. Met keuze uit 8 verschillende ontwerpen zit de perfecte sticker er altijd voor je tussen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

De makelaars stickers zijn niet alleen geschikt voor makelaarsborden, ze kunnen voor allerlei bestemmingen gebruikt worden. Gebruik de stickers bijvoorbeeld om jouw machineverhuur uit te lichten of om jouw eigen spullen te verkopen. Onze makelaars stickers hebben een formaat van 40 x 10 cm. Ontwerp je liever zelf jouw makelaars stickers? Neem dan een kijkje bij onze outdoor stickers.

Te koop stickers drukken

Onze makelaars stickers worden gedrukt op speciaal stickermateriaal dat geschikt is voor buiten. De inkten die we gebruiken zijn daarnaast UV- en waterbestendig. Zo blijven de stickers lange tijd goed, in alle weersomstandigheden! Je kunt kiezen op welk van de 2 outdoor sticker materialen wij jouw makelaars stickers drukken. We bieden de keuze uit een basic of een premium variant. De basic variant is erg geschikt voor tijdelijk gebruik. De basic outdoor stickers zijn namelijk gemaakt van een monomeer kwaliteit. Indien je de makelaars stickers langer dan een paar maanden mooi wilt houden, kun je het beste voor de premium outdoor stickers kiezen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.