Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een rolafwikkeling:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop machinestickers op rol bedrukken

Belangrijke informatie op jouw machine vermelden? Kies dan voor de machinestickers van Flyerzone. Druk er jouw bedrijfslogo, onderhoudsinformatie of andere belangrijke informatie op. Beschikbaar in vele vormen en formaten. Eenvoudig bestelt en snel in huis! Uiteraard kan je bij ons ook losse kleine stickers bestellen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Wij bedrukken jouw machinestickers op water- en krasvast polypropyleen folie. Dit PVC-vrije materiaal wordt eveneens bedrukt met eveneens water- en UV-bestendige inkt. Deze combinatie zorgt ervoor dat jouw machinestickers lange tijd meegaan! Je hebt de keuze uit twee verschillende soorten folie, beiden verkrijgbaar in zowel een matte als glanzende variant. Als eerste kun je kiezen voor de witte folie. De tweede optie is ons transparante folie. Doordat wij geen gebruik maken van witte inkt moet je rekening houden dat witte delen in jouw ontwerp niet gedrukt worden. Bij de transparante folie blijven witte delen dus transparant.

Machinestickers personaliseren

Apparaat stickers nodig met op elke sticker een unieke code of productnaam? Bestel voordelig machinestickers met unieke codes door middel van personalisatie. Hulp nodig bij het aanleveren van een juist bestand voor de codes? Kijk bij onze pagina over drukwerk personaliseren voor meer informatie over het bedrukken van jouw gepersonaliseerde machinestickers.

Rolafwikkelingen en kerndiameter

De rolafwikkeling is de positie van de sticker ten opzichte van de rol. Bij Flyerzone kun je kiezen uit 4 verschillende mogelijkheden qua rolafwikkeling. De machinestickers worden op een kern met een doorsnede van 7,6 cm gewikkeld.

machinestickers op rol bedrukken

Optioneel met label dispenser

Onze machinestickers kunnen optioneel worden besteld met een handige kartonnen dispenser, waar de rol eenvoudig in geplaatst kan worden. Door aan de drager te trekken, komt de sticker automatisch los van de backing.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.