Kies inhoud:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop koffiebekers bedrukken

kartonnen koffiebekers zijn niet alleen praktisch, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan elk evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, verjaardagsfeest of huwelijksfeest, deze bekers zullen zeker indruk maken op je gasten. En het beste deel? Ze zijn volledig aanpasbaar! Je kunt zelf je koffiebeker ontwerpen die perfect passen bij je branding en thema. Dit maakt deze koffiebekers het perfecte marketinginstrument voor je bedrijf of organisatie.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Bekers van hoge kwaliteit

De kartonnen koffiebekers van Flyerzone zijn van zeer hoge kwaliteit! De bekers lekken niet, zijn geurloos en hebben een hoge isolatiewaarde. Om lekken te voorkomen zijn de bekers voorzien van een plastic coating aan de binnenzijde. We hebben 4 verschillende maten koffiebekers. Van kleine espressobekers tot aan de populaire 230cc koffiebekers, bij Flyerzone bestel je ze allemaal!

Bedrukking van de koffiebekers

Wij bedrukken jouw kartonnen bekers in full colour. Om je te helpen bij het aanleveren van een correct drukbestand kan je hieronder de werktekeningen en templates (indesign) downloaden van onze koffiebekers:

Inhoud Hoogte Diameter boven Diameter onder
120cc 56 mm 63 mm 45 mm
180cc 92 mm 70 mm 45 mm
230cc 90 mm 80 mm 57 mm
360cc 111 mm 90 mm 60 mm

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.