Contour snijden

Drukwerk in vormen

Drukwerk op maat laten snijden? Wij hebben een snijmachine die alle vormen kan maken. Ronde logo's, losse letters of andere unieke vormen, bij Flyerzone is het allemaal makkelijk en snel te bestellen. Kijk voor een andere populaire afwerking bij ons gestanste drukwerk.

Zie hier onze snijmachine aan het werk:

Zund snijplotter

Onze snijmachine is van Zwitserse fabricagekwaliteit, Zünd garandeert lage onderhoudskosten en een grote betrouwbaarheid. Voordelen van deze snijmachine:

  • Altijd de beste snijkwaliteit en precisie
  • Geschikt voor 24/7 gebruik
  • Efficiënt en energiezuinig
  • Optimale productiviteit

Welke producten kunnen eigenlijk contour gesneden worden? Hieronder een overzicht. Je krijgt een prijsoverzicht door op deze productpagina's de gewenste specificaties in het bestelproces te selecteren.

Tijdens het bestellen van op maat contour gesneden drukwerk, kan je altijd je eigen formaat invullen. Tijdens het invullen kan je een maximale hoogte en breedte invullen. Het minimum formaat hiervoor is 20 x 20 cm. Toch op zoek naar kleiner contour gesneden drukwerk? Neem dan even contact met ons op.

De contour gesneden snijvormen dienen te voldoen aan de volgende minimale afmetingen:

  • Stickers: 10 x 10 mm
  • Magneetstickers: 100 x 100 mm
  • Plaatmateriaal: 100 x 100 mm

Bij bepaalde materialen is het ontstaan van kleine inkepingen onvermijdelijk gedurende het contour snijden. Deze inkepingen zijn aan 1 zijde van het gesneden materiaal zichtbaar. Heb je een enkelzijdig bedrukt product? Dan zorgen wij ervoor dat de inkepingen zich aan de onbedrukte zijde bevinden.

Aanleveren van bestanden

Een instructie-pdf over het aanleveren van bestanden voor contour gesneden drukwerk.

Mail ons

Snel antwoord

Vragen?

Mag altijd

We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00 - 18:00.


088 3500 150
info@flyerzone.nl
06 38 32 39 82