Contour snijden

Drukwerk op maat laten snijden? Wij hebben een snijplotter die alle vormen kan maken. Ronde logo's, losse letters of andere unieke vormen, bij Flyerzone is het allemaal makkelijk en snel te bestellen. Kijk voor een andere populaire afwerking bij ons gestanste drukwerk.

Zund snijplotter

Zünd snijplotter

Onze snijplotter is van Zwitserse fabricagekwaliteit, Zünd garandeert lage onderhoudskosten en een grote betrouwbaarheid. Voordelen van deze snijplotter:

  • Altijd de beste snijkwaliteit en precisie
  • Geschikt voor 24/7 gebruik
  • Efficiënt en energiezuinig
  • Optimale productiviteit

Contour gesneden drukwerk

Welke producten kunnen eigenlijk contour gesneden worden? Hieronder een overzicht. Je krijgt een prijsoverzicht door op deze productpagina's de gewenste specificaties in het bestelproces te selecteren.

Altijd de juiste maat

Tijdens het bestellen van op maat contour gesneden drukwerk, kan je altijd je eigen formaat invullen. Tijdens het invullen kan je een maximale hoogte en breedte invullen. Het minimum formaat hiervoor is 20 x 20 cm. Toch op zoek naar kleiner contour gesneden drukwerk? Neem dan even contact met ons op.

De contour gesneden snijvormen dienen te voldoen aan de volgende minimale afmetingen:

  • Stickers: 10 x 10 mm
  • Magneetstickers: 100 x 100 mm
  • Plaatmateriaal: 100 x 100 mm

Inkepingen

Bij bepaalde materialen is het ontstaan van kleine inkepingen onvermijdelijk gedurende het contour snijden. Deze inkepingen zijn aan 1 zijde van het gesneden materiaal zichtbaar. Heb je een enkelzijdig bedrukt product? Dan zorgen wij ervoor dat de inkepingen zich aan de onbedrukte zijde bevinden.

Aanleveren van bestanden

Een instructie-pdf over het aanleveren van bestanden voor contour gesneden drukwerk.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.