Kies een formaat doos:

Kies hier het formaat van de gewenste doos.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Brievenbusdoos bedrukken met eigen logo

Brievenbusdoosjes bedrukken bij Flyerzone zorgen voor zendingen die kwaliteit en professionaliteit uitstralen. Kies uit het populaire A5 formaat of ga voor het grotere A4 variant. Door de hoogte van de dozen (2,8 cm), passen deze perfect in alle gangbare brievenbussen. Zo hoeft jouw ontvanger nooit meer thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Personaliseer de brievenbus verzenddozen met jouw logo of tekst en maak op een handige en slimme manier reclame! De verzenddoosjes zijn voorzien van een akte sluiting. Hierdoor kan je met een vertrouwd gevoel jouw documenten en/of product versturen. De ontvanger opent de zending vervolgens eenvoudig met een handige scheurstrip.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Bedrukte brievenbusdoosjes

De brievenbus verzenddoosjes van Flyerzone bedrukken we in full colour. De doosjes worden rechtstreeks op het karton, aan de bovenzijde bedrukt. Upload je eigen ontwerp via onze uploadtool of ga creatief aan de slag in ons gratis ontwerptool.

Let op: het gebruik van volvlakken wordt afgeraden, dit kan resulteren in een wolkerig effect.

Formaten brievenbusdoosjes

Met onze brievenbusdoosjes met logo bieden wij 2 verschillende formaten aan: A4 en A5 formaat. Hierbij staan de formaten voor het formaat dat de inhoud kan hebben. De bedrukte brievenbusdoos is dus altijd iets groter dan de genoemde formaten. Zo kun jij met een gerust hard een poster op A4 formaat versturen in een A4 doos. Hieronder vind je kort de belangrijkste informatie over de formaten en bedrukbare gebieden.

Formaat doos Bedrukbaar gebied Aanleveren

Brievenbusdoos A4+

brievenbusdoos A4
B35 x H25 x D2,8 cm 33 x 20 cm Werktekening
Template

Brievenbusdoos A5+

brievenbusdoos A5
B26 x H17 x D2,8 cm 23 x 14 cm Werktekening
TemplateVragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.