Kies het type textielframe:

Kies een kleur textielframe:

Kies het aantal doeken:

Kies een accessoire:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Textielframe

Van groot tot klein: met een textielframe kun je alle kanten op. Op inrichten van een beursstand wordt gemakkelijker. En doordat het doek eenvoudig te verwisselen is, kun je het frame voor verschillende evenementen, beurzen of acties inzetten. Niet alleen handig, maar het scheelt ook nog eens flink wat geld. Het frame zelf is te verkrijgen in 2 verschillende kleuren: zwart en zilver. Met de strakke afwerking heeft het textielframe een moderne en luxe uitstraling. Perfect voor de uiting van jouw bedrijf of onderneming!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Textielframe op maat

Naast het gemakkelijk verwisselen van het doek heeft een textielframe nog een groot voordeel. Het is op veel verschillende manier in te zetten:

Vrijstaand textielframe

De naam geeft het al een beetje weg, maar dit textielframe staat uit zichzelf. Zonder verdere steunen of ingrepen zet je het neer waar jij wilt - als het maar binnen is. Door de subtiele maar toch stevige poten staat het frame erg stevig. Ideaal voor het inrichten van de beursstand, waar het inrichten vaak toch al een uitdaging is.

Hangend textielframe

Door het relatief lichte gewicht van het textielframe is het ook in te zetten als plafondhanger. Met twee oogjes die aan de bovenzijde van het frame worden bevestigd hang je het gemakkelijk aan het plafond. Houd er wel rekening mee dat hoe groter het frame, des te meer gewicht het plafond ook moet dragen. Zeker bij systeemplafonds is dat gewicht niet oneindig groot.

Textielframe aan de wand

Een optie die niet direct voor de hand ligt, maar zeker niet minder is, is het hangen aan de wand. Door het frame krijgt het doek een luxe en moderne uitstraling, terwijl de opdruk van het doek springt. Een eenvoudig alternatief voor die lege plek aan de muur. En ben je na een tijdje uitgekeken op het doek? Dan vervang je deze gewoon!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.