Kies een model beachvlag:

Kies een formaat beachvlag:

Kies voor compleet systeem of alleen een vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Beachflags bestellen

Jouw beachflags bestel je voordelig bij Flyerzone. De vlag kun je bestellen in verschillende soorten en formaten. Doordat wij de volledige productie in eigen huis hebben, weet jij zeker dat je nooit lang op je beachflag hoeft te wachten. Met een normale levering is dat vier werkdagen. Kies je voor spoedlevering? Dan heb je je bestelling zelfs de volgende werkdag al in huis. Daar komt nog eens bij dat je nooit teveel betaalt en profiteert van onze scherpe prijzen. Op zoek naar een andere vlag? Een vlag bedrukken kan bij Flyerzone in alle soorten en maten.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Een beachflag, wat is dat?

Vroeger werd een beachflag voornamelijk gebruikt op het strand. Bij strandfeesten, activiteiten op het strand en strandtenten was het niet weg te denken. Hier is de specifieke naam dan ook ontstaan. Tegenwoordig is het één van de breedst inzetbare promotiemiddelen. Voor vrijwel elke beurs, elke evenement of festival kun je de beachvlaggen gebruiken. Door de hoogte en de beweeglijkheid van zowel het product als het materiaal, is het een echte eyecatcher.

Een beachflag bestaat uit drie onderdelen: een beachpole, een vlag en een voet. De beachpole bestaat uit losse elementen die eenvoudig in elkaar geschoven kunnen worden tot één geheel. Over die stok strek je de vlag, die je onderaan de voet stevig vastmaakt. Hierdoor weet je zeker dat vlag mooi strak staat. Dit geheel plaats je vervolgens op één van de verschillende soorten voeten. Met de keuze uit verschillende voeten en staanders staat jouw beachflag altijd stabiel, ongeacht de ondergrond.

beachvlaggen bedrukken

Dropflag of standaard beachvlaggen

Bij Flyerzone heb je de keuze uit twee verschillende soorten vlaggen: de dropflag en een standaard beachflag. Beide opties worden gedrukt op het 110 grams vlaggendoek materiaal. Dit materiaal heeft kleine gaatjes, waardoor de wind er beter doorheen kan. Hierdoor zal de vlag langer meegaan bij, met name, buitengebruik. Het materiaal heeft een doordruk van 95%. Dit betekend dat de opdruk van ene zijde voor 95% zichtbaar is - in spiegelbeeld - aan de andere zijde. Zo heb je nooit een onbedrukte kant aan jouw beachvlag!

Standaard beachflag: maten en afmetingen

Hieronder een handig overzicht van de afmetingen van de standaard beachvlaggen:

Hoogte Breedte Werktekening
Small 241,4 cm 48 cm

Bekijk

Medium 323 cm 72,7 cm

Bekijk

Large 438,3 cm 99,6 cm

Bekijk

Dropflag: maten en afmetingen

Benieuwd naar de afmetingen van de drop beachvlaggen? Hieronder een handig overzicht van de verschillende afmetingen.

Hoogte Breedte Werktekening
Small 183,7 cm 80,9 cm

Bekijk

Medium 267,2 cm 107,8 cm

Bekijk

Accessoires voor beachflags

Jouw beachflag kun je op verschillende manieren gebruiken, zowel binnen als buiten. Hiervoor kies voor een voet die bij jouw gebruik past. Hieronder vind je de verschillende opties die - optioneel - mee kunt bestellen.

beachvlaggen laten maken

Grondboor

Met een grondboor plaats je jouw beachvlag eenvoudig in de (zachte) grond. Inclusief rotator en afsluitdop zodat de boor zonder vlag in de grond kan blijven zitten.


goedkope beachvlag

Grondpen

Met een grondpen plaats je jouw beachvlag eenvoudig in de grond.


beachvlag bedrukken

Kruispoot

Ideaal voor binnen- en buitengebruik. De kruispoot is zowel los als inclusief waterzak te bestellen.


beachflag bedrukken

Waterzak

De waterzak is tot 10 liter te vullen met water.


beachflag bestellen

Parasolvoet

Deze parasolvoet met wielen is te vullen met zand of water en optioneel verkrijgbaar inclusief rotator.


beachflag outdoor

Rotator

De rotator zorgt ervoor dat de beachvlag kan meedraaien met de wind.


beachvlag tas

Tas

De tas zorgt ervoor dat de beachvlag veilig opgeborgen en vervoerd kan worden.

muurbevestiging

Muurbevestiging 0°

De muurbevestiging is een eenvoudige standaard om uw beachflag aan de muur te plaatsen. Inclusief rotator en en bevestigd op een stalen plaat van 100 x 100 mm.

muurbevestiging

Muurbevestiging 25°

De muurbevestiging is een eenvoudige standaard om uw beachflag aan de muur te plaatsen. Inclusief rotator en en bevestigd op een stalen plaat van 100 x 100 mm.

Beachflag ontwerpen

Een beachflag ontwerpen kan bij Flyerzone op verschillende manieren. Heb je zelf al een ontwerp gemaakt aan de hand van de werktekening? Dan kun je deze eenvoudig uploaden tijdens het bestellen. Heb je nog geen drukbestand? In dat geval is de online ontwerptool ideaal! In deze tool voeg je eenvoudig foto’s, afbeeldingen, logo’s en teksten toe. Zo laat ook jij eenvoudig je eigen beachflag bedrukken.