Kies een paneelhouder:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope beurspanelen bedrukken

Binnenkort een beurs op agenda staan? Maak een ijzersterke indruk met beurspanelen van Flyerzone. We hebben in 2 formaten en ze zijn zowel enkel- als dubbelzijdig te bedrukken. Ook is het mogelijk de panelen af te werken met enkel- of dubbelzijdige glans of mat laminaat. Je kan hem zelfs binnen 3-4 werkdagen al in huis hebben. Door onze volledig eigen productie zijn ze altijd snel leverbaar. Al vanaf 1 stuks te bestellen! Bekijk voor een andere variant ook onze displaypanelen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Rechtstreeks op dibond geprint

Onze dibond panelen worden altijd op een UV flatbed printer geprint. Dit geeft het beste resultaat. De beurspanelen worden standaard van enkel- of dubbelzijdige laminering voorzien. Dit voorkomt krassen. Verder is er de keuze uit mat of glans laminaat.

Tip: zet een aantal panelen met een doorlopende afbeelding strak naast elkaar voor een opvallende en luxe uitstraling.

Beurspanelen materiaal

Bij Flyerzone wordt er rechtstreeks op kwalitatief dibond bedrukt. Deze panelen zijn 3 mm dik en licht van gewicht, maar wel erg stevig.

Paneelhouders materiaal

Bij elk beurspaneel worden standaard 2 stijlvolle aluminium voeten bijgeleverd. Ook wordt er een handige draagtas bijgeleverd.

Beurspanelen onderkant

Het beurspaneel schuift aan de onderkant 9 cm in de voeten. Houd hier rekening mee in het ontwerp. De afbeelding staat uiteindelijk 11 cm van de grond, de totale hoogte is 206 cm.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.