Kies een type dranghekspandoek:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies spandoek afwerking:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope dranghekspandoeken bedrukken

Bij Flyerzone kun je altijd makkelijk en snel dranghekspandoeken bestellen. De enkelzijdige doeken zijn te bestellen in een formaat naar wens, maar je kan ook kiezen voor het standaardformaat van 215 x 73 cm. Jouw boodschap zichtbaar aan beide zijdes van een dranghek? Dat kan! Ga dan voor ons dubbelzijdig bedrukte dranghekspandoek. Deze bestel je met het grootste gemak in een formaat van 242 x 155 cm. We bedrukken de doeken altijd met de beste en grootste grootformaat printers. En omdat we alles zelf maken, kunnen we supersnel leveren. Zie voor een andere variant ook onze bouwhekspandoeken.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Verschillende materialen

tunnelzoom

Standaard spandoek

510 grams bisonyl gebruiken we standaard voor onze spandoeken. Dit is een een sterke geweven kwaliteit die de kleuren van elke afbeelding prachtig laat uitkomen.

tunnelzoom

Winddoorlatend meshdoek

310 grams winddoorlatend meshdoek is geschikt voor plekken waar veel wind staat. Door de gaten in het doek kan de wind er doorheen. Houd wel in je achterhoofd dat bij stormkracht geen enkel doek te gebruiken is, ook meshdoek niet.

Afwerking

Dranghekspandoek afwerking

Omzomen + ogen en tie wraps

We zomen altijd alle kanten van de bouwhekspandoeken. Tevens voorzien we het spandoek van ogen. De ogen hebben een buitendiameter van 25 mm en een binnendiameter van 12 mm. Kies hierbij voor:

  • ogen om de 20 cm
  • ogen om de 30 cm
  • ogen om de 40 cm
  • ogen om de 50 cm

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.