Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop fotobehang printen

Wat is er mooier dan je favoriete foto op een originele manier aan de muur? Of misschien heb je wel een uniek ontwerp of een bijzonder patroon. Bij Flyerzone bestel je het mooiste fotobehang. Voor het fotobehang wordt in hoge kwaliteit geprint op stevig paperback of Walltex behang. Is een hele muur met een eigen foto te veel? Neem dan eens een kijkje bij bijvoorbeeld ons canvas of dibond.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Ontwerp goed aanleveren

Op de productpagina vul je tijdens het bestelproces de totale breedte en hoogte in van het ontwerp. Voor het bestand geldt dat je 5 centimeter marge rondom aan moet houden. Als je dus behang wilt bestellen voor een muur van 150 x 150 cm, dan bestel je dat formaat en lever je een bestand aan met het formaat 160 x 160 cm. De 5 cm marge zal uiteindelijke worden weggesneden, dus plaats hier geen belangrijk informatie. Wel is het verstandig om je ontwerp door te laten lopen in deze marge, om eventuele witranden te voorkomen.

Jij levert het drukbestand aan en wij zorgen er bij het paperback behang voor dat de banen op de juiste manier ingedeeld worden voor het beste resultaat. Het Walltex behang wordt niet opgedeeld in banen en bestaat uit één geheel met een maximaal formaat van 310 centimeter breed en 10 meter lang.

Soorten behang

Er zijn 2 verschillende soorten behang waaruit je kunt kiezen bij Flyerzone: 300 grams paperback en 320 grams Walltex behang. Beide materialen beschikken over een B1-certificaat en zijn daarmee brandvertragend.

Bij je bestelling van fotobehang wordt standaard een overzicht met een aantal handige tips meegestuurd om direct aan de slag te kunnen. Flyerzone is hierbij enkel verantwoordelijk voor het leveren van de juiste print op het juiste materiaal en niet voor het uiteindelijke resultaat na het bevestigen op de muur.