Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Staand of dwars:

Kies hier of u de pagina's staand of liggend wilt hebben.

Kies een binnenwerk bedrukking:

Kies hier hoe u het binnenwerk wilt laten bedrukken.

Kies een binnenwerk materiaal:

Kies hier het materiaal welke we moeten gebruiken voor het binnenwerk.

Kies een cover:

Kies een cover bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een cover afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's :

Kies hier het aantal pagina's voor uw product. Voor al ons drukwerk geldt dat pagina 1 de voorkant van de cover is, pagina 2 is de binnenkant van de cover enz. enz. De laatste pagina is de achterkant van de cover.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope gelijmde brochures drukken

Brochures met gelijmde rug bestellen, in standaard of eigen formaat, bij Flyerzone kan het allemaal. Al het drukwerk produceren we zelf, hierdoor zijn de brochures met gelijmde rug altijd professioneel gemaakt en snel geleverd. In spoed bestellen? Alles kan!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Gelijmde brochures

Onze brochures met gelijmde rug zijn voorzien van een sterke lijmlaag. Hiermee blijven alle pagina’s goed bij elkaar zitten. We hebben overal de juiste machines voor staan. Zie voor een andere variant ook onze in de rug geniete, losbladige en van spiraalbinding voorziene brochures in kleine oplage.

Papiersoorten

Van het natuurlijke recyclingpapier tot het populaire 100 en 135 grams glans, we hebben vele papiersoorten. Hierbij een overzicht van welke papiersoorten mogelijk zijn bij onze kleine oplage gelijmde brochures.

Papier Gelijmde rug FSC
RecyclingpapierMat mcGlans mc

Luxe cover afwerkingen

Wil je de cover van de brochures afgewerkt hebben met een luxe mat of glans afwerking? Bij Flyerzone kan het allemaal. De onderstaande afwerkingen zijn mogelijk:

  • UV lak hoogglans. Voor een extra glans effect.
  • Mat gefolieerd. Voor een satijnen uitstraling.

Deze afwerkingen geven de brochures extra bescherming. Omdat we altijd zelf de brochures drukken en afwerken, is het drukwerk altijd goed en snel geleverd.

Belangrijk om te weten: De telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het drukwerk is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Een product van 40 pagina's heeft dus 36 pagina's binnenwerk. Het binnenwerk bestaat in dit geval uit 18 vellen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.