Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een vouwwijze:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope gevouwen verhuiskaarten drukken

Bij een verhuizing komt veel kijken. Wel zo fijn om dan makkelijk en snel verhuiskaarten te kunnen bestellen. Bij Flyerzone zit je goed! De gevouwen verhuiskaarten hebben we staand of dwars en zijn altijd 1 keer gevouwen. Zowel met of zonder afwerking, enkel- of dubbelzijdig bedrukt. Flyerzone produceert al het drukwerk zelf. Hierdoor zijn de kaarten altijd professioneel gemaakt en snel geleverd. Enveloppen meebestellen om het nog makkelijk te maken? Alles kan! Zie voor een andere variant ook onze ongevouwen verhuiskaarten.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Standaard en eigen formaten

A6, vierkant of een geheel eigen formaat verhuiskaartje bestellen? Bij ons kan het allemaal. Hierbij de formaten die allemaal gekozen kunnen worden. Kijk voor andere formaten en papiersoorten ook bij onze ansichtkaarten en wenskaarten.

Eigen formaat ansichtkaartenEigen maat
A5 ansichtkaartenA5
14,8 x 21 cm
A6 ansichtkaartenA6
10,5 x 14,8 cm
Vierkant 14,8 cm ansichtkaartenVierkant
14,8 x 14,8 cm
Vierkant 13 cm ansichtkaartenVierkant
13 x 13 cm

Belangrijk om te weten: Onze gevouwen verhuiskaarten kunnen plano/gerild (ongevouwen) worden geleverd. Dit wordt gebaseerd op verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld de looprichting van het papier, formaat en oplage. Hierin is op voorhand geen keuze te maken.

Papiersoorten

Of je nu kiest voor een populair materiaal als het 300 grams ansichtkaartenkarton, of juist voor het luxere en exclusieve metallic papier, we bedrukken het altijd met de beste drukpersen. In het onderstaande overzicht staat meer informatie over al deze verschillende papiersoorten.

Papier Extra afwerking FSC
Ansichtkaartenkartonpopulair
Recyclingpapier
Metallic zilver
Metallic goud
Metallic parelmoer

Kaarten met enveloppen

gekleurde enveloppen

Bijpassende enveloppen

Witte, groene of rode enveloppen zijn bij de meeste kaarten makkelijk en snel bij te bestellen. Na het kiezen van een oplage en aantal, kan er gekozen worden voor het bijleveren van bijpassende enveloppen. De groene en rode enveloppen zijn uitsluitend verkrijgbaar voor A6- en A5-formaat kaarten.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.