Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope groot formaat vinyl stickers drukken

Bij Flyerzone hebben we een volledig eigen productie. Een groot voordeel hiervan is dat je bij ons ook eenvoudig kunt kiezen voor een eigen maat of een eigen contour! Bij de groot formaat vinyl stickers kun je kiezen uit verschillende materialen. De outdoor materialen zijn zeer geschikt voor gebruik buiten. De quickmount stickers zijn alleen geschikt voor gebruik binnen. Alle vinyl stickers worden bedrukt met water- en UV-bestendige inkten. Zie voor kleinere afmetingen ook onze klein formaat vinyl stickers.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Veel keuze

Wanneer het formaat van de gewenste sticker groter is dan A3, dan kun je kiezen voor onze groot formaat vinyl stickers. Verder is er keuze uit vele verschillende soorten stickers.

Verschillende soorten stickers

Je kunt kiezen uit soorten vinyl stickers. Een uitleg van deze papiersoorten zie je door op de  te klikken, die bij de stickersoorten wordt weergegeven. Wil je de stickersoorten én alle andere papiersoorten van Flyerzone voelen, besnuffelen en uitproberen? Vraag geheel vrijblijvend de gratis drukwerkvoorbeelden aan.

Naast onze standaard witte stickersoorten, kun je ook kiezen voor transparante vinyl stickers. Bij deze stickers blijft de kleur wit in je afbeelding transparant in het eindresultaat.

Afwerken van groot formaat vinyl stickers

Wij kunnen de groot formaat vinyl stickers verder voor je afwerken. Zo kunnen we ze bijvoorbeeld voorzien van enkelzijdig glans- of mat laminaat, waardoor de sticker en afdruk beter beschermd is tegen krassen en beschadigingen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.